... všetko o BMW ...
voMacK napísal:ty ich nepotrebujes. 170 resp 173kW verzie uz maju klapky zosilnene, kt. sa nelamu
Laco19 napísal:Nelamu sa ale tecie z nich olej.
Ja som zaslepky kupil z ebay za 58€. Tesnenia som nemenil, bolo na nich vidno ze uz nie su nove ale tesnili aj ked sanie bolo priskrutkovane iba polovicou skrutiek, vzdy kazda druha (2 som na obrazku zakruzkoval):
PSnoopy363 napísal:nelámu sa? no nepovedal by som, lebo na jednej klapke už mám kraje toho gumeného púzdra odtrhnuté....to púzdro asi nemá šancu narobiť nejaký bordel, keďže stačí, že to tam jednu buchne a tá guma sa premení na paru skôr než sa spamätá, ale keby to celé púzdro poodpadávalo a potom môže narobiť bordel ten kov....takže by som to chcel poriešiť záslepkami :) Len neviem či teda stačia záslepky...tie kúpim, kúpim aj tesnenia, nech nepúšťa olej, ale nedá sa k nim dostať aj tu na SR? Lebo s objednávkami cez e-bay veľa skúseností nemám a tam sa tuším platí cez PayPal a to tiež neviem ako sa robí....neviete niekto zohnať záslepky na LCI 173kW??? No a poto sa to len vyhodí, zaslepí a to je všetko? netreba robiť zásahy do EGR ventilu, EGR termostatu? vyhodiť, ho alebo niečo? či to tam všetko funguje tak ako doposiaľ, len to je rozdiel, že tam tie klapky nie sú???
Laco19 napísal:Pozeram ze nielenze nevies s ebayom ale ani hladat.
Tu to mas rovno na fore, lacnejsie ako moje a este mozes mat klubacku zlavu:
predaj-nd-bmw/zaslepky-sania-swirl-flaps-t57432.html
Nic netreba robit iba namiesto klapiek priskrutkovat zaslepky. Ja som pre istotu zaslepil aj podtlakovu hadicku, nech to nefuci.
Laco19 napísal:Prepac ze som trosku podrypal, ja som to nasiel ako prvy odkaz v googli.
Cely ten mechanizmus klapiek som dal von aj s tyckou a podtlakovym ovladanim. Ostal tam iba elektromagneticky ventil, jeho odpojenie by urcite ecu zahlasila ako chybu. Hadicku z ventilu som skratil a zaslepil. Neviem o com ti predajca hovoril, neviem o tom zeby tam bola nejaka spatna vazba ci sa klapky po otvereni ventilu aj pohli.
Laco19 napísal:Prepac ze som trosku podrypal, ja som to nasiel ako prvy odkaz v googli.
Cely ten mechanizmus klapiek som dal von aj s tyckou a podtlakovym ovladanim. Ostal tam iba elektromagneticky ventil, jeho odpojenie by urcite ecu zahlasila ako chybu. Hadicku z ventilu som skratil a zaslepil. Neviem o com ti predajca hovoril, neviem o tom zeby tam bola nejaka spatna vazba ci sa klapky po otvereni ventilu aj pohli.
PSnoopy363 napísal:Inak kde je ten EGR a ako sa vyberá? Je niekde cestou ku klapkám, lebo ak áno, tak pri výmene za záslepky by som sa na neho pozrel a možno trochu "preleštil"...
andush napísal:
no ten mas pripojevy z predu na sanii, ide tam hadica z ic, potom trubka so sajrajtom(vyfukovym) a z boku tam ide podtlakova hadicka. je uchyteny s 4 imbusakmi.