... všetko o BMW ...
voloda napísal:Trosku sa vratim k predchadzajucej teme, chcem sa opytat co moze sposobit spinavy egr ventil???
DesertFox napísal:Chlapi mám otázočku. Keď vložím kľúč do zapaľovania tak by mal palubný PC zobraziť nápis BMW, no miesto toho mi tam nonstop láduje "Please insert Navigation DVD"Dá sa niekde táto hláška vypnúť ? Alebo musím kúpiť to DVD nak si Brunhilda načíta dáta a potom už dá svätý pokoj ?
///edit: Pre predstavu, jedná sa mi o toto : download/file.php?id=108147&mode=view
DesertFox napísal:Chlapi mám otázočku. Keď vložím kľúč do zapaľovania tak by mal palubný PC zobraziť nápis BMW, no miesto toho mi tam nonstop láduje "Please insert Navigation DVD"Dá sa niekde táto hláška vypnúť ? Alebo musím kúpiť to DVD nak si Brunhilda načíta dáta a potom už dá svätý pokoj ?
///edit: Pre predstavu, jedná sa mi o toto : download/file.php?id=108147&mode=view
pedro299 napísal:Robilo to aj mne,odkedy mám upgrade soft tak to nespravilo už pol roka.
coWon napísal:vcera som sa trochu nudil
keby to nietko chcel zrealitovat, nech sa mi ozve.
voloda napísal:A ako sa to prejavuje na chode auta?? Este jedna otazocka, ako sa to da zistit?? Dakujem...
chip napísal:Chtěl bych se zeptat ještě k m-techu. Jak je za ledvinkami ta žaluzie, jde to při výměně spoileru z m-paket zachovat? Co jsem zatím vždy viděl mpaketové e60,61 tak to tam neměli a bylo přímo vidět na chladič. Tu žaluzii bych si tam rád nechal z důvodu rychlého ohřátí a pomalejšího chladnutí motoru.