... všetko o BMW ...
coWon napísal:dratenka na riad a clin... vysledok vidis na mojich foto![]()
10 minut roboty
alfi666 napísal:Vidim, ze ty mas tie 32mm zaslepky... ja som objednal 22mm zaslepky na svoj 160kwspravil som blbost?
alfi666 napísal:No fasa... tak zbadam ked to rozoberiem.. mozno budem mat 6ks 22mm zaslepiek na predaj
TT-SIMIK napísal:Hoši stačí zistit emisnu normu a nebudete musiet kupovat to čo nepasuje...)))))EU3 male EU4 velke.....
M3driver napísal:chalani nebudem zakladat temu pre kravinu - otazku mam na tych co maju spojazdeneny tel. cez BT. kedy a ako vam zacina vyzvanat v aute? mne najskor zvoni mobil a az po nejakych 3 zvoneniach zacne auto. kym mam mobil pri sebe je to ok, ale ak je hodeny niekde, zda sa mi to dost dlho kym zistim ze zvoni. neda sa to nastavit? dalsia vec, ked uz zacne zvonit ono to nie je ani tak zvonenie ako skor piskot ako dakedy faxy... je to OK? da sa prip. aj toto zmenit??? dikes
M3driver napísal:](*,) zabudol som napisat, je to '07, November a tel. HTC Desire HD... v iDrive som nenasiel nic, myslel som ci sa da nieco menit cez diag.
a este poopravim ten prispevok, zle som to tam napisal - takto divne mi to zvoni vzdy, bez ohladu na to kde mam mobil. bolo to myslene len na to ze ak je napr. v kufry nestihnem si to skor zdvihnut alebo sa aspon pozriet kto vola...