... všetko o BMW ...
speedfred napísal:Včera som menil zadné brzdové platničky bo servisný interval mi písal -500km , a na moje prekvapenie mali ešte 4-5mm. Je to normálne?
Lazak napísal:Mám dotaz, mám možnost koupit BMW e61 525d rok 2004. V pátek tam majitel měnil doma baterku a od té doby nejde iDrive, rádio a parkovací senzory. Vypadá to jako by tam nešel vůbec proud, je to mrtvé. Auto mám teď půjčené na vyzkoušení. Koukal jsem na pojistky v kastlíku před spolujezdcem, tak na pojistky v kufru. Všechny se zdají být OK. Nemá někde extra pojistku celý ten multimediální systém, třeba v motorovém prostoru, nebo někde jinde? Jinak auto jezdí normálně.
Lazak
biggiejr napísal:
Mnohych asi sklamem no nemame az na tolko inteligentne auta aby ti vedel podla hrubky vypocitat dojazd na platnach.......pokial viem je to pevny interval.....dost zalezi od stylu jazdy.....cize ano je to v pohode
DesertFox napísal:Dá sa mi podľa vás niekde nastaviť prisvecovanie zákrut hmlovkami ? Ako doteraz som sa bez toho kľudne zaobišielale tak prečo to nemať ...
Len neviem či to tréba nakódovať alebo len nastaviť v iDriv-e
DesertFox napísal:Dá sa mi podľa vás niekde nastaviť prisvecovanie zákrut hmlovkami ? Ako doteraz som sa bez toho kľudne zaobišielale tak prečo to nemať ...
Len neviem či to tréba nakódovať alebo len nastaviť v iDriv-e
kubog napísal:
Bateriu musis do auta zapisat/zaregistrovat cez diagnostiku. Kontaktuj niekoho s dobrou diag, alebo autorizovany servis.
Pevny interval to urcite nie je, tipujem ze to pocita odhadom podal stylu jazdy. Ja ked som auto kupil mali intervaly 34tis vpredu a 80tis vzadu. Po 4 mesiacoch u mna pisu 8tis vpredu a 35vzadu, cize Hanzi s tym jazdil asi vela po dialniciach. Snimac podla mna pozna iba stav 0 a 1 (to uz ked vam zacne picovat, ze ich musite vymenit), dovtedy to (aspon podla mna) rata pocitac odhadom.
PSnoopy363 napísal:Je to počuť len keď je dole kryt z motora,robý to aj mne a robia to vstrekovače.Je to normálne.Je to cvakotanie také jemné a počuť to na všetkých CR motoroch.Ahojte! Nasledovnú vec som si všimol, menil som termostaty, takže bol vrchný kryt motora zobratý dole, všimol som si, že ako som naštartoval..nastudeno, tak motor tak klepkal, ako keby ventili, alebo možno trepem..neviem..keď som si priložil hlavu na vrch, nad motor približne tam, kam vo videjku típek začína približovať v 5. - 6. sekunde a počúval som, tak som počul taký ako kovový zvuk...také klepkanie...postupne ako sa motor zahrieval, tak klepanie ustupovalo, ale úplne nezaniklo, len bolo o niečo slabšie...ostalo také ako klikanie..také "klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik"....nejaké kovové klikanie...počúval to aj môj kamoš, vyučený automechanik, s ním som totiž menil termostaty, no predsa neni zamestatný ako automechanik, síce sa celkom pekne vyzná a dá si záležať na tom čo robí, no keďže nemá prax automechanika, ktorý denno-denne opravuje, preto sa radšej spýtam, či to robí aj vám, ostatným, čo to môže byť, alebo je to úplne ok? :) Ďakujem.
ešte pripájam video http://www.youtube.com/watch?v=xUdgfdRFWz4 je to niečo takéto, síce tu mi to príde hlasnejšie, asi kvôli kamere, ale je to tuším ten druh zvuku ako som ja počul, len je o niečo tichší, normálne ho ani neni nejak počuť, len ak sa dobre započúvaš, ale keď priložíš hlavu blízko priamo nad motor, do stredu, tak je to počuť a ako vravím, nastudeno viac, potom, keď sa motor zahreje, tak o niečo menej. Ďakujem za pomoc a vysvetlenie:)
PSnoopy363 napísal:Pre istotu video zvuku motora, o ktorom som písal hore vyššie, čo na to vravíte, je to ok? http://youtu.be/7ONe3PobQ8w Ďakujem za pomoc :)
pedro299 napísal:Ten motor ide pekne,to video trochu skresluje.Ale načo si otvaral nalievacie viečko?Robíš haluze sám sebe.