... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:aktivuj PDC a ked das ucho k senzoru, tak ak funguje, budes pocut pukanie... tento postup fugnoval na E46 :)
PSnoopy363 napísal:
aha, super...skúsim to, díky :) mal by som počuť pukanie od funkých senzorov a od povedzme jedného nefunkčného nie aj keď je na E60 tak, že keď čo len povedzme jeden zadný nefunguje, tak nejde celý systém PDC ani vpredu, ani vzadu?
PeqpeK napísal:
na E60 som to este nemal pokazene, tak neviem povedat, ale je to dost mozne, ze to deaktivuje cele (vies aby si hned siel do servisu :) )
vyskusaj a daj vediet
PSnoopy363 napísal:Fóliujem si interiér...všetko ok, fasa, našiel som všetko ako pekne sundať, len jedna lišta mi robí problém, tá v strede pod fukármi na zadné sedadlá. Kto vie ako sa dá vybrať? už som to skúšal vypáčiť, ale nejak to nepúšťalo a bojím sa viac potlačiť, aby som tam nejaký cuplík neodlomil, na dverách sa mi podarilo odfajčiť zopár :/ všetko ostatné išlo pekne, ale dvere boli problém a toto mi príde ešte problémovejšie. Za rady vopred ďakujem :)
PSnoopy363 napísal:Fóliujem si interiér...všetko ok, fasa, našiel som všetko ako pekne sundať, len jedna lišta mi robí problém, tá v strede pod fukármi na zadné sedadlá. Kto vie ako sa dá vybrať? už som to skúšal vypáčiť, ale nejak to nepúšťalo a bojím sa viac potlačiť, aby som tam nejaký cuplík neodlomil, na dverách sa mi podarilo odfajčiť zopár :/ všetko ostatné išlo pekne, ale dvere boli problém a toto mi príde ešte problémovejšie. Za rady vopred ďakujem :)
PeqpeK napísal:
ja sa tiez chystam ofoliovat to skarede "drevo" vedel by si dat nejaky odkaz alebo nieco odkial si crepal info ako to rozobrat?
diky moc
PSnoopy363 napísal:
neviem to nájsť na nete..nechápem, včera som to kukal a teraz mi vyhľadáva úplne iné veci...ale bola to tuším stránka bimmerfest, hodil som do google-a "BMW E60 interior trim removal"...a hľadaj, možno ti nájde bimmerfest a BMW 550 asi bol v názve linku, čo mi našlo, tam je všetko ako znázornené na fotkách, len dvere tam niesú a vzadu ten jeden kus...:)
PeqpeK napísal:
som take nieco bol aj nasiel, ale bolo to pre nonLCI, je to ono alebo si nasiel presne pre LCI verziu? dik :)
DesertFox napísal:Super téma musím pochváliť![]()
Zaujalo to s tými "žalúziami" v ľadvinkách, no keď som teraz pozrel na svoje Báwo tak som tam nezbadal. Auto bolo kupované v SR je to E60 525d 2006-01-30 (VIN: CN39614). Pri pohľade na spodnú časť ľadviniek vidno podlhovasté plastové výstupky (zrejme klipy), čiže predrábka tam je.
prikladám aj foto .... je to tam kus zle vidno.
///edit: dokupovať to určite má zmysel takže to zrejme aj poriešim, len asi počkám ako dopadne to zapojenie z predchádzajúcich strán.
///edit2: a ešte jedna otázočka. Na klíme mám tlačítko REST (zbytkové teplo), no nak ho mačkám kedykoľvek tak to proste nefunguje - nezapína sa. Vopred ďakujem za rady
DesertFox napísal:Super téma musím pochváliť![]()
Zaujalo to s tými "žalúziami" v ľadvinkách, no keď som teraz pozrel na svoje Báwo tak som tam nezbadal. Auto bolo kupované v SR je to E60 525d 2006-01-30 (VIN: CN39614). Pri pohľade na spodnú časť ľadviniek vidno podlhovasté plastové výstupky (zrejme klipy), čiže predrábka tam je.