... všetko o BMW ...
Vladdo01 napísal:ktory to klubka, priznajte sa
voMacK napísal:H3 55W
locarno napísal:Roletku môžeš dat kludne preč, nemá to žiadny suvis s oporou zadných sedadiel. ...
PSnoopy363 napísal:Viete niekto ako sa berú dole tie lišty z prístrojovky? Hlavne tá dlhá, čo ide okolo vetračiek na vrchu, pod displayom. Stačí vypáčiť šrobovákom, alebo nejak tak? Nerád by som lištu zlomil, poškrabal, alebo nejaké úchyty dolámal. A ešte potom lišta, ktorá ide okolo prevodovej páčky, čo je aj pod kolieskom I-Drive-u...ako sundám tú lišku a samotné kolečko, aby som ho vedel vybrať? Mám ten starší I-Drive, čo je iba kolečko a tlačítko "Menu". No a ešte najproblémovejšie vyzerá asi lišta čo je okolo popolníka, tam kde je aj PDC tlačítko a DTC...chcel by som to hodiť do čiernej lesklej fólie...ináč ak viete niekto dobré miesto, skade sa dá objednať čierna lesklá fólia do interiéru, niečo také pekné lesklé, tak budem vďačný :) Chem sa zbaviť drevených obkladov, ale striekať to nechcem, že ak sa to niekou nebude páčiť, tak si to potom odlepí a hotovoVopred dík za rady a ponuky fólii
PSnoopy363 napísal:...Chem sa zbaviť drevených obkladov, ale striekať to nechcem, že ak sa to niekou nebude páčiť, tak si to potom odlepí a hotovoVopred dík za rady a ponuky fólii
Laco19 napísal:Ja rozmyslam nad striekanim ale nie sprejmi. Nech to vyzera ako original diamantschvarz - vysokoleskle, tvrdy 2K lak, nech je aj vidiet "hlbku" farby.
Pozri aj na toto urobene Plasti Dip-om (foto na stranke dolu) technicke-okienko/plasti-dip-t64361-30.html
Na foto to nevyzera zle a ked sa pod to da aj zaklad snad sa nebude osupavat ale je to guma. No mozno by to bolo dobre na doskriabany ovladaci panel na dverach - objednal som si zaklad + cierny PlastiDip a niekde to najprv vyskusam.
PSnoopy363 napísal:Dnes tak rozmýšľam..., že nedávno som kúpil LED angel eyes do E60 LCI, svieti to ok, ale cez deň to neni nič mega, videl som novú X3-ku cez deň a vravím f*ck, aj mne by to tak mohlo svietiť cez deň...a neviem či sa to už riešilo tu, alebo ešte nie a neviem prečo ma to nenapadlo skôr, že čo som ja nezavolal do BMW a nespýtal sa, či nepasuje z novej X3, F10, lebo F30, alebo čohokoľkvek do čoho sa montujú tie pekné biele angel eyes žiarovky a či by to svietilo tak, proste či ide len o žiarovku, alebo je nejak inak skonštruovaná tá sklená trubica angel-ov, že to svieti na nových modeloch tak pekne jasno a silne a na našich E60 so 100€ žirovkami síce svietia pekne, ale predsa nie tak intenzívne. Nemám pocit, že som jediný koho toto napadlo, tak ak s tým máte niekto skúsenosti, alebo ste po tom pátrali, von s tým!A ešte ďalšia vec...drbe sa mi PDC...najkôr mi išiel v pohode, potom som bral dole nárazník, odvtedy raz išiel, raz nie...niekedy stačilo pobúchať a rozbehol sa, niekedy ani to nepomohlo..neviem, ako keby iba kontakt...potom mi zas dávali nárazník dolu, lebo som zrazil psa a polámali sa úchyty na hmlovke,odvtedy ako nárazník sundali nejde vôbec, môžem búchať, aj neviem čo...ako viem nejak vizuálne, alebo mechanicky doma odkontrolovať či je, alebo neni niektorý zo senzorov v shit-e, alebo čo odporúčate?