... všetko o BMW ...
pedro299 napísal:Ja na takýchto majstrov šťastie nemam a keď mu dam 80litrov za opravu prevodovky,ktora je stale nap..u a on mi povie na koniec že donevidenia,u mňa sa mu môže stať že rovno dostane po papuli,nech je akokolvek velký chlap.
airbone napísal:pekne...........
Tak ci tak je to poriadne drahy repas za 1955eur, tie diely co sa tam menia nestoja ani polovicu z toho.
pedro299 napísal:O tejto firme som čítal už na viacerích fórach a bohvieake ohlasi na nich niesu.Viac nespokojných ako spokojných zákazníkov.
lubomt napísal:
Pedro299 - nebol si tam,takze po papuli nikomu nedavaj ! takisto tych hajzlov si nechaj pre niekoho ineho? Ako mozes niekoho hned brat do ust ked si tam nebol, nevidel, nevies ako to vsetko bolo? Kazdy ma pravo vyjadrit sa, ci sa mu paci alebo nie, na to je toto forum. Kazda mince ma dve strany. Bohuzial, pri niektorych ludoch sa mozes aj rozlozit a aj tak budu spekulovat alebo vyjadrovat nespokojnost . Takisto nepozerajte vsetci na konecnu sumu ale na cistu sumu /1450e/, co sa mu opravovala prevodovka.Tento zakaznik co predvadzal pri druhom odoberani vozidla ani by si nechcel vediet ! Auto chodilo perfektne, mal doniest viac penazi a on natvrdo doslel iba s polovicou. Nezaplatil za robotu navyse ani nic ine, kedze to nebola reklamacia. Po prvej oprave uz vykazovalo auto iba jeden nepravielne vyskytujuci sa problem, ktory bol pripisany inej zavade ako mechanike prevodovky
1. prvotne popisovane chyby boli aj ine ako popisuje v prvom prispevku, podpisoval ich na papieri
2. pri prvej navsteve a ponechani auta u nas bola nevymazatelna vada, ktoru vidno aj na prefotenom papieri, t.j.zavada elektroniky radiacej paky alebo zvazku alebo mechatroniky
3. po oprave mechanickych casti prevodovky vozidlo vykazovalo zavadu "selenoidu 3" na jeho neopravovanej mechatronike, ktoru sme mu nemenili
4. menili sme mu na skusku dalsie 2ks mechatronik, co vobec neplatil, aby sme zistili, ci je problem v mechatronike alebo inde, na kazdej vypisovalo tento selenoid
5. pre istotu sme vymenili na skusku aj dalsiu prevodovku 6HP28 repasovanu a bez zmeny
6. ked nam doniesol auto na "reklamaciu", dala sa nová mechatronika a nahral do nej software jeho pôvodnej ( to je to kodovanie, co vraj nevieme co je) a auto slo normalne, akurat ze vypisovalo stale zavadu selenoidu ako aj na predoslej. Zaplatil iba zlomok ceny novej mechatroniky a nezaplatil za nahravanie softu, praca, nafta co sa skusalo atd., pretoze to nechcel zaplatit aj ked predtym suhlasil
7. k tomu oleju - nejakosi sa tu dost prehliada, ze nie je olej ako olej. Mozete pouzit lacny olej, olej z BMW alebo olej ZF Lifeguard Fluid 6, co sa dava v prvovyrobe. Takze prosim laskavo neporovnavat olej ako olej, preco je jeden drahsi ako druhy
Preco si teda nedal v BMW "nakodovat" nanovo spravne riadiacu jednotku a mal by po probleme, teda vada selenoidu by zmizla a auto by chodilo normalne,hm? predpokladam, ze je na aute nejaka elektricka zavada alebo ina zavada, pretoze nie je mozne, aby jeden den chodilo perfektne a na druhy zase nie.
Nikto nie je neomylny ale co tu vsetci na mna kydate je az moc. Nikto nevravi, ze sme najvacsi odbornici,ale myslim, ze tu na SK mame najviac skusenosti s AT. Kazdy den pocuvam, co mi ludia telefonuju, dal mi cislo na Vas ten a ten, lebo je spokojny, poradte mi prosim, pomozte mi s tym. Nikoho som neodmietol, vzdy aj zadarmo poradil, pokial to je mozne. Lenze toto nikto nevidi. 100 ludi je spokojnych ale ked je jeden nespokojny, hned sa prilieva do ohna a poriadne sa na cloveka nakyda, že? Robi Vam to dobre? Nech si najprv kazdy pozrie do svojho kurina a potom nech sa osocuje do druheho.
Takze nech sa nedivi, kedze nezaplatil co mal , ze sa k nemu sprava odmerane. Momentalne mu vraj prevodovka trhne pri zaradeni D a R a takisto pri preradovani z 3 do 4, ak si dobre pamatam. Toto pri odovzdavani auta nerobilo. Takze podla Vas po tomto vsetkom mu mame mu vyjst v ustrety a ked sa zisti, ze nie je chyba na nasej strane, tak s usmevom si dojde zobrat a nic nezaplati? Chcem vidiet takyto servis. Nie je problem prehodit zase prevodovku za druhu a ked to bude to iste, tak my sme sa narobili a zadarmo, vsak? Kebyze to zmizne, OK, nepoviem pol slova. Ale predsa nie je mozne, ze prehodilo tolko mechatronik a kazda vykazovala problem selenoidu cislo 3, ktory je namontovany na mechatronike /je sucastou kazdej/. Takisto myslim nie je mozne, aby prevodovka , ked ma mechanicku zavadu, raz trhala a raz nie. Skoda, ze ma nenapadlo dat toto auto na brzdu, na zmeranie vykonu, coz je dost casto problem takychto sporadickych problemov
pedro299 napísal:Kolco,choď do toho pokojne,nebolo to najmenej peňazí,nech im zavolá tvoj právnik.Uvidíš zrazu tú ochotu to všetko vyriešiť.Držíme palce.
lubomt napísal:Ahoj, vies prosim Ta , kolko stoja vobec diely do toho? Kolko dtoji novy a nie repasovany menic? A oststok? Zamysli sa prosim Ťa nad tym, co si napisal. Robite tu zo mna vsetci debila ci ako? Clovek, co sa nevyzna, si o mne pomysli, ze som totalny klamar. Sa Ti divim, ze Ty, co opravujes elektroniku do aut, vobec toto napises... Cena opravy prevodovky (nie repas) bola 1450e, tak mi povedz, co si za to asi kupis?
ptz napísal:.... "co si za to asi kupis?"
dolozim 600 a napriklad skoro novu prevodovku (23 500 km) :
http://www.ebay.de/itm/BMW-e60-e61-535d ... 3f0c69f63d