... všetko o BMW ...
speedfred napísal:a načo by robil KO nerozumiem.
napr. ja mám v cz prechodný pobyt a zväčša kupujem autá tam,lebo tam je väčší a lepší výber no a keď to chcem predať dám inzerát aj v cz a sk,ale hneď nerobím KO,načo.
treba auto vidieť a potom robiť závery,lebo tu pomaly každý druhý guru pozná čo to je za auto z fotiek.
tá druhá 535d bola v prahe za 190tis kč a k tomu ešte dohoda,kupovaná v cz a všetky dôležité veci už spravené-vo veľmi slušnom stave.
dalšiemu kolegovi tu z klubu som dohodil e66 v brutalnej výbave a za cenu,že by tu niektorý povedali,že to nemôže odísť po svojich,treba trpezlivosť a mať štastie,a občas sa ísť aj na auto pozrieť.
Lesky napísal:Auto ktore ma 2 majitela minimalne a je dovezene s IT tak ako som pisal, s toho necitit nic dobre, myslim ze je vsetkym jasne ze to tolko KM nema a to nemusim byt odbornik. Kebyze mas auto ktore ma taku vybavu, tolko najazdene a je to cukrik, predavas to za takuto sumu?
gabikh napísal:Ste tu asi ujebany na hlavu... Tuto temu sledujem od zaciatku a viem ze vzivote nebudem chciet radu ohladom kupi od niekoho... Ubohost z 80% len debilne premudrele keci hlupe... Tipu vsade som bol, vsetko som videl, vsetko viem... Je mi z vas smiesno ...moja 535d je talian asom z nou ma. Spokojny... Otcove f07 3.0xd taktiez super spokojnost...nekomentujem vase premudrele hlavi lebo mi tu je z toho na smiech :) nech sa paci. Vezmite si 100 litrov a kupujte si nove bawa... Ja mam ten pocit je to otom ze ludia zavidia, alebo i h jebe ze oni kupili to iste auto za vacsi peniaz...vsetko je podla vas stocenka,srot a podobne... Sa uz spamatajte poniektory...lbo jebe vam dost na hlavu
zollo napísal:tiez som si preletel tuto temu (4 strany ako tak zvladnem) a vyslo mi nasledovne: @Lesky sa pyta, ostatni vyslovia svoj nazor, radu (niekto odbornu, iny pocitovu), potom vleti do miestnosti @gabikh a razne zakrici: Nie, je to takto a takto !!! ostatni sa zarazia, stichnu, cakaju ci @gabikh nezacne aj strielat (kedze mu z pod opasku trci revolver). po chvili sa ukludni a tak par odvazlivcov sa snazia opät @leskymu poradit ... vtom prichadza "predajca" @PSnoopy a ten im to pekne vytmavi, ze ako sa robi "taliansky" biznis z autami. netrvalo dlho aby @gabikh pochopil, ze v @PSnoopy-m nasiel dlho hladanu oporu, atak sa rozne postavi po jeho boku, vytiahne zbran, zasobnik vystriela do vzduchu, spolu sa nasadnu do bawa a smer daleky zapad, lebo tu u nas je to banda kokotom a zebrakov, ktori sa nicomu nerozumeju
. tot moja kratka chvilka poezie, je nedela, tak som mal potrebu sa prejavit
zollo napísal:tiez som si preletel tuto temu (4 strany ako tak zvladnem) a vyslo mi nasledovne: @Lesky sa pyta, ostatni vyslovia svoj nazor, radu (niekto odbornu, iny pocitovu), potom vleti do miestnosti @gabikh a razne zakrici: Nie, je to takto a takto !!! ostatni sa zarazia, stichnu, cakaju ci @gabikh nezacne aj strielat (kedze mu z pod opasku trci revolver). po chvili sa ukludni a tak par odvazlivcov sa snazia opät @leskymu poradit ... vtom prichadza "predajca" @PSnoopy a ten im to pekne vytmavi, ze ako sa robi "taliansky" biznis z autami. netrvalo dlho aby @gabikh pochopil, ze v @PSnoopy-m nasiel dlho hladanu oporu, atak sa rozne postavi po jeho boku, vytiahne zbran, zasobnik vystriela do vzduchu, spolu sa nasadnu do bawa a smer daleky zapad, lebo tu u nas je to banda kokotom a zebrakov, ktori sa nicomu nerozumeju
. tot moja kratka chvilka poezie, je nedela, tak som mal potrebu sa prejavit
gabikh napísal:S uplnou istotou si auto mozte kupit tak akurat auto od svojho otca ak ho ma od nova... Inak istota hostorie nikdy nieje 100% dovi dopo
alfi666 napísal:
Chlape, to bolo po dlhom case konecne nieco rozumne co si vypotil... s tymto sa neda nic ine len suhlasit.![]()
Netreba to tu hlavne natolko prezivat a vnasat do toho emocie
PS: na autach z talianska nevidim v zasade nic zle, az na to, ze nemaju vyhrievane sedacky, ktore sa v nasich koncinach hodia, hlavne ked prezivame toto "globalne oteplenie"
PSnoopy363 napísal:Súhlasím s gabikh-om....nestrieľame revolverom, ani nemierime na ďaleký západ, len mi je na grcanie z chujov, ktorí vymyslia všetko možné, len aby mohli zjednať z ceny...ešte ani nevidel čo chce kúpiť, ale z fotky vie, že je stočených minimálne 100 000 km, bolo 6x búrané, lebo je z Talianska a z VIN-ka chce zistiť, že kedy bola vymieňaná žiarovka v ľavej smerovke a keď sa mu to zistiť podarí, tak tú žiarovku menili preto, lebo cez ľavú polku auta prešiel Mr. Bean na Britskom tanku, keďže kráľovná Alžbeta je slepá jak patrón a hluchá jak delostrelecký kôň a nepočula, keď jej Bean kričal, aby navigovala po ceste a nie po autách...všetko je stočené, všetko je rozj*bané a zlé...zlé je z Talianska, preto mám tak dobrú cenu, lebo na tom aute niečo je, keby bolo z Nemecka a je za tú istú cenu, tak preto je zle, lebo potom by malo byť drahšie, niečo tam zas nesedí...Keby bolo kupované čisto nové a som prvý majiteľ, tak prečo vlastne to auto predávam?! Tak zas tam bude nejaký háčik, ináč by som ho nepredal...a podľa mňa je jeden háčik, už keď vytáča moje číslo, tak nevytáča preto, lebo má vážny záujem a chce kúpiť auto..niee...on robí prieskum, kto je aký kkt, kto mu spustí 5 000€ už po telefonickom dohovore a nakoniec príde, zjedná ešte 3 000€ ako jedem kkt-ko, čo prišiel pozrieť Mondeo a díva sa pri volante, čo je ten gombík?! V predošlom, ktoré som bol pozrieť to tam nebolo...toto tam nemá byť, toto je dorábané...toto auto bolo búrané (klobúk dolu, pán bol riadny detektív)
...lebo toto je 95% Slovákov...oni by chceli Ferari za 12,50......a keď už svoje "Ferari" našli a neni za cenu akú si vysnívali, tak však oni si takú cenu spravia..no nie?!
vymysia si čo všetko je stočen a rozbité a kde sa vzal, tu sa vzal..Mondeo v plnke za 500€, lebo gombíček nieje tam preto, že je v lepšej výbave ako predošlí, ale kvôli búračke :)...takýchto kkt-ov by som poslal bicykle kúpiť :) ale nech na neho nesadajú...len tlačiť!