... všetko o BMW ...
gabikh napísal:Nikto sa do nikoho nenavaza ale naco take poznaky? Vy si kurva asi vsetci myslite ze kazde auto musi mat nabehane po chuj kilometrov vsak? Preco by malo byt nerealne zohnat 535d pred lci s km do 200t za 15t eur ... Napriklam ja mam najzd cca 50t km rocne ale sestra ma tak 12-13t. Tak co ozlom krky by si mi tvrdil ze stvorrocne 10 rocne auto nemoze mat 120t ? Ako vidis moze... Dalsia vec je to, ze su ludia ktory maju po 2,3 aj 4 auta ...moj znamk 3 auta A rocny najazd 40-50t km tak si to daj deleno 3 a mas plus minus to co rocne na jednom kuse najazdi ... Takze nie vsetko co ma menej km je hned stocenka... Predsa uz len clovek ma oci a rozum a vie si pozriet v akom stave auto je a ci zodpoveda jeho stav kilometrom... A neviem kto si tu honi ege a ked tak radis aj ostatnym takrada nad zlato to bola fakt
A dalej to tu nebudem rozoberat lebo to nema absolutne ziaden vyznam merat si usta s clovekom co ma svoj svet a pravda je len to vyjde z jeho ust
l.bily napísal:Ked som kupoval tak som pobehal SR a Cz a to som hladal 530 do 20 litrou lci , to co sa predava je na zaplakanie, ano niekto najazdi aj 5000 ale ten ma fabiu, alebo punto, neviem kto by dal 50 litrou len tak aby to auto nevyuzil, ale je pekne ze si optimista ozaj treba pocitat ze tieto auta najazdia min 50 tisic rocne pokial ho mal prvy majitel, nakoniec som isiel do De kde to tiez nebol ziadny zazrak, podotykam ze som nevyberal najlacnejsie kuse z prvych dvoch stranok na inzertnych portaloch, nakoniec som kupil z bmw kde bolo auto kupovane, servisovane a majitel ho nechal na protiucet a isiel kupovat novu petku a som spokojny , mam ho rok a zatial cukrik.ozaj treba si dat velky pozor na slovensku skoro vsetci ojebavaju bmw by som to z bazaru na sto percent nekupoval, od niekoho kto si ho priviezol a nech ti ukaze jeho kupnu zmluvu kolko to malo ked to kupoval on
alfi666 napísal:Vybava super, kilometre podla opotrebovania sedaciek by som povedal, ze ma tak cca 250tis (vychadzam z toho, ze ja mam cca v rovnakom stave)
Vsimol som si taky detail - v motorovom priestore to ma zakryte "hrnce" tlmicov nejakym plastom... ja to na 530d nemam a ani na inych som to este nevidel, je to nieco co maju len 535d?
voloda napísal:To alfi: tie krytky niesu speci vybava 535, staci pozriet par inzeratov a ani ja ich nemam.