... všetko o BMW ...
voloda napísal:http://bmw-rad-5.autobazar.eu/535d-id4002031.html
toto by som zasiel pozriet, nic ine v takej cenovej relacii (15000) a rozumnej vybave som nenasiel,odporucat nejdem, auto nepoznam, len vyzera ferovo...
to gabikh: vdaka za opravu, isiel som na to logicky (z narastom otacok rastie potreba vzduchu atd.), podstatne je ze netaha stale len jedno turbo. V ostatnom s tebou suhlasim, len cipovanie ako take velmi neschvalujem...
alfi666 napísal:KM ti tam da kadekto na pockanie aj 120tisic
bruno75 napísal:trochu OT:
Chlapci, nic proti Vam (v podstate s Vami aj suhlasim), ale idete proti miestnemu main-streamu. Co by ste povedali na motorizaciu F10 M550d - viem, ze dnes je to este mimo obzoru 99% prispievatelov na tomto fore, ale raz aj to auto bude jazdenka za 1/2 (a menej) nakupnej ceny a uz dnes vsetci tvrdia: to by som nekupil, ma to 3 turba, to sa bude urcite srat....
resp. ak by ste mali (teoreticky povedzme o 1-2 roky az trochu spadnu a zaroven sa vyrovnaju ceny) vyberat medzi F10 530d vs. F10 535d vs. F10 M550d, do coho by ste isli (z hladiska motora myslim)?
gabikh napísal:vsakze to neslo bez tej kokotskej poznamky :) chce poradit a nie citat debilne poznamky presne takeho tipu ako si tu zavesil typotom ludia ako ty kazia celkovu hodnotnost takych tem... tema ma byt ucelova a komentare v nej maju byt k veci a nie od veci
![]()
voloda napísal:"Heledte se hosi klid". Obaja mate pravdu, netreba to tu zasierat, ale s tymi kilometrami ma alfi pravdu. Kazdy ich riesi a uprava je otazka par minut. Ten dotycny by to kludne mohol hodit na 170-180 tis. a auto by zmizlo ako teple rozky. Preto som uz pred tym pisal ze treba sledovat stav auta a vybavu.
A k M550d, za mna nie. F10 M550d ma 381 koni a to si myslim ze je na slovenske cesty uz privela. Uz 272 je dost, nikdy som nemal problem s vykonom, f10 535d ma dokonca 313. Prevadzkove naklady takej M550d budu tiez niekde inde ako u 535/530d a vyuzitelnost je minimalna...