... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
boris_diesel
Auto: E91 320d
Kraj: Bratislavský

Re: BMW 535D / 530D E60

Utorok, 2. Apríla 2013, 15:00

snoopy ty by si si mal odmerat krvý tlak lebo ti to ide dost na nervy :mrgreen: ide len o to že ked idem dat 30 000 za jazdenku tak si jo holt premyslím že do čoho tie peniaze vrazím a radšej ich vrazím do niečoho čo vyzerá seriozne podla servisnej knižky interieru diagnostiky licovania dielov počtu najazdených km atd atd jak keby som mal investovat 30 000 a premyšlat či sa mi niečo dodrbe predpokladam že on chce rovnako ako ja auto ktorému bude od kupy verit. ty predávaš autá s ITA dotyka sa ta očividne tato tema ale mnohokrát je kupa auta o pocitoch s toho auta a ked je niekto vystrašený z aut s talianska tak ti neostava nič ine len rešpektovat to ...

voloda
Auto: 635csi ´87
Kraj: Košický

Utorok, 2. Apríla 2013, 16:18

To Polpy: nemyslis ze preto nevozis rit v bmw, lebo vela vymyslas??? Ked chces dobre investovat 30tis. kup si zlato a nie auto. Tie auta co si tu dal ako priklad z nudy su podla teba v poriadku?? Jedno nema vyhrievane sedadla a je zo spanielska (nieco ako taliansko), nevidno bocnicu sedacky, ani licovanie plechov, atd. A ten individual; ma sedadlo ako keby na tom jazdil slon, je to touring co zakladatel temy asi nechcel a pred lci. Takze obe auta popieraju co si pisal v predchadzajucom prispevku. Nech si kazdy vybera auto ako najlepsie vie, ci je z talianska alebo z nemecka je jedno, rozhoduje stav. Zakladatel sa pytal na rozdiely medzi 535 a 530 a ty si tu ziadny relevantny rozdiel nedal, ci?

boris_diesel
Auto: E91 320d

Utorok, 2. Apríla 2013, 17:48

ja som pisal o investovani do auta :)) ... tie auta čo som tu dal mali byt len namet čo sa tyka vyhrievaných sedadiel tie tam ja postrádam netuším čo lesky všetko v tom aute chce a nechapem prečo píšeš o licovaní ako možeš s fotky vidiet či licuju plechy? + neviem ako ty ale mam dojem že tema postupila smerom 535d , ak nie tak sa ospravedlnujem

ked už sa to tu rozoberá vidi niekto niečo zlé na tomto? :
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... usOwners=1

voloda
Auto: 635csi ´87
Kraj: Košický

Utorok, 2. Apríla 2013, 18:01

Ja hej, za tie prachy ma vysedenu soferovu sedacku, inac je vybava aj farebne prevedenie ok.

Z fotiek sa neda zistit licovanie plechov, skor som chcel podotknut na ich kvalitu ako takych v konkretnom priklade, ktory si tu dal. Nech si lesky vyberie sam, ci to bude z Talianska, alebo z Ruska, alebo z Nemecka je jedno, len nech je v dobrom stave. Ak tema postupila k 535d tak mu ostava uz len hladat vhodnu 535d a tema je tym padom uzavreta, ci? :bmwball:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 2. Apríla 2013, 18:04

mne troska uchadza pointa - preco sa tu uz po asi 50ty krat rozobera stale dokola tema 530d vs 535d ked sme tu uz naozaj o tom prebrali vsetko co sa dalo aj nedalo a staci trosku pohladat a stravit nad tym jeden vecer??
535d vs 530d - dve turba vs. jedno; vyssia postreba vs. nizsia, vyssi vykon vs. nizsi. 535d ma v zaklade automat a nerobila sa 4kolka. Tolko v skratke.

osobne by som ja asi dnes uz za E60 30litrov nedal. Je to super auto a naozaj podla mna velmi pekne, ale 30k je podla mna zan uz dost..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

alfi666

Utorok, 2. Apríla 2013, 18:23

voMacK napísal:
osobne by som ja asi dnes uz za E60 30litrov nedal. Je to super auto a naozaj podla mna velmi pekne, ale 30k je podla mna zan uz dost..

:thumbup: tak tak... cas uteka a ani LCI nemladne... a nazyvat kupu auta "investiciou" je pekna blbost ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

PSnoopy363
Auto: BMW 530xd E60 LCI
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 2. Apríla 2013, 18:38

Polpy napísal:
snoopy ty by si si mal odmerat krvý tlak lebo ti to ide dost na nervy :mrgreen: ide len o to že ked idem dat 30 000 za jazdenku tak si jo holt premyslím že do čoho tie peniaze vrazím a radšej ich vrazím do niečoho čo vyzerá seriozne podla servisnej knižky interieru diagnostiky licovania dielov počtu najazdených km atd atd jak keby som mal investovat 30 000 a premyšlat či sa mi niečo dodrbe predpokladam že on chce rovnako ako ja auto ktorému bude od kupy verit. ty predávaš autá s ITA dotyka sa ta očividne tato tema ale mnohokrát je kupa auta o pocitoch s toho auta a ked je niekto vystrašený z aut s talianska tak ti neostava nič ine len rešpektovat to ...

Ty vyberáš 2 roky auto, lebo sa bojíš risknúť 30 000 za jazdenku a ja mám brať auto 80km do BMW na diagnostiku a riskovať búračku kvôli blbej diagnostike a tým pádom risknúť 30 000-ovú hodnotu auta?! Z tvoje strany je to neprípustné, ale z mojej má byť prípustné? Prečo? :) Nevidím dôvod ;) Ak chcete auto diagnostikovať, vybavte si ju, prineste a nežiadajte od predávajúceho, aby vám bral auto cez "polku štátu", aby uistil nejaké vaše blbé pocity vybudené pôvodom vozidla a podobne.... Nemám s tlakom problém, nemusíš sa báť :) Nenervujem sa, len vyjadrím svoj názor a niektorým trochu vymyjem žalúdok, možno sa aspoň pokúsia uvedomiť :) Ja dám vždy priestor kupujúcemu, nech si auto pozrie ako on chce, nech si vybaví prostriedky, alebo ľudí na prehliadku auta, ale nech odomňa nežiadna kkt-iny a nech nejedná tisícky z ceny, kým auto nevide/keď chybu nenašiel, pretože nieje/keď je chorý na hlavu a jeho pocity nesúvisia s realitou...za to ja nemôžem..., alebo ak nemá peniaze, nech si kúpi auto na ktoré má, alebo ak nemá, nech chodí do roboty na polozadretej Dacii na ktorej prišiel. Čerešničkou je, keď mi niekto zavolá a opýta sa, či mu neprídem ukázať auto, lebo jemu sa páči, ale ku mne to má cez 100 km a to je ďaleko pre neho...chorí ľudia! Keby sa taký našiel iba jeden, tak naveľa...ale čím ďalej, tým viac takýchto nenormálnych pribúda...to už akože čo je?! Fakt...inak hej..dovážam autá, dražím ich, predávam...z Talianska, Nemecka, Belgicka, povedzme aj Francúzska...a pointa je, že kúpim auto na nete v zahraničí, do 24h od kúpy ho musím v plnej sume zaplatiť a to som auto videl ešte len na obrázkoch a najskôr ho uvidím povedzme tak na ďalší týždeň ;) No a neplačem, netrasiem sa, všetky autá sú pekné, km v poriadku aj po diagnostike, sú jazdené, samozrejme neočakávam, že na nich neni ani škrabanec, síce niekedy sú fakt ako nové...maximálne treba nejaký ten nárazník prelakovať a je to...potom sa čudujte, že mám plné gule všelijakých chlapíkov, ktorí hľadajú stopu, kde sú zvary, ktoré spájajú dve polky rôznych áut toho istého typu, lebo fantazírujú, že sú poskladané z 5-ich ďalších...debilita, nič iné neviem na toto povedať;) :)

Lesky
Autor témy
Auto: BMW e61 530 xD 2006

Streda, 3. Apríla 2013, 13:24

Tu sa to nejako rozcertilo pani, ano radsej by som zobral LCI ale bohuzial, tolko financii nemam a ani nechcem investovat do auta, podla mna 535d LCI je minimum takych 20 - 25k a to je trochu dost.
Co sa tyka vybavi, tak nejaka kozicka, automatik, M-packet, elektrika, potesili by vyhrievane sedacky.
Mam rozpocet 15k s toho som chcel nieco nechat na pripadny servis.
Co sa tyka kilometrov, pocul som uz tolko zaverov ze vazne neviem ci je to vela malo akurat, kedy je to vela, malo, kedy jazdilo kde a kde by malo jazdit kazdy povedal nieco ine :D
Ja si to dam pred kupov klepnut do BMW nech mi povedia co je na prdel, snad to nebude moc drahe a snad si budem moct byt isty
BMW 530xD 170kW 2006 e61
Volvo S40II 2.0TDi 2004 100kW - ex

DrakulaVladimir
Auto: 7er

Streda, 5. Júna 2013, 15:59

530i 190kw ? \:D/
735i
525iA ex
320d ex

Obrázok

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 6. Júna 2013, 09:59

Jedna rada na záver, teba ist kupovat auto z niekym kto sa vyzna a ma diag.....ušetríš tym peniaze a nervy po kúpe naslepo.. :wink: .....napr. v sobotu mi prišlo auto až po kúpe, po diagnostike a zistení závad, majitel išiel auto vrátit.....závady cez 1500€...bola to 730D E65
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

SseNno
Auto: G01 LCI
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 6. Júna 2013, 22:04

Mam 535d LCI... tuzil som po nej, pretoze som ju povazoval za ikonu a motor ma fascinoval cim dalej tym viac...vlastne som vobec ziadne ine auto nechcel...a aj ked ju uz vlastnim stale je to pre mna auto snov... je to nekonecny pribeh s tymto porovnavanim...spomenute boli asi vsetky dolezite veci...
Ja by som sa vsak zameral na nieco ine... Podla mna je dolezite dat si zalezat na vybere konkretneho kusku... dostatocne preverit predchadzajucich majitelov, pocet km atd... pouzit vsetky mozne dostupne nastroje...starostlivo vybrat auto na ktore sa budes v buducnosti spoliehat bez ohladu na to ci to ci pojde o 530d alebo 535d... pretoze ak si kupis rozjebanu hrcu, je jendno kolko bude mat kw...ale ak nekupis macku vo vreci tak budes dennodenne drzat volant s nablblym usmevom a nekonecnou spokojnostou :)
F48 18d xDrive
E60 535d LCI

l.bily
Auto: BMW 630D xDrive G32
Kraj: Trnavský

Piatok, 7. Júna 2013, 13:52

SseNno napísal:
Mam 535d LCI... tuzil som po nej, pretoze som ju povazoval za ikonu a motor ma fascinoval cim dalej tym viac...vlastne som vobec ziadne ine auto nechcel...a aj ked ju uz vlastnim stale je to pre mna auto snov... je to nekonecny pribeh s tymto porovnavanim...spomenute boli asi vsetky dolezite veci...
Ja by som sa vsak zameral na nieco ine... Podla mna je dolezite dat si zalezat na vybere konkretneho kusku... dostatocne preverit predchadzajucich majitelov, pocet km atd... pouzit vsetky mozne dostupne nastroje...starostlivo vybrat auto na ktore sa budes v buducnosti spoliehat bez ohladu na to ci to ci pojde o 530d alebo 535d... pretoze ak si kupis rozjebanu hrcu, je jendno kolko bude mat kw...ale ak nekupis macku vo vreci tak budes dennodenne drzat volant s nablblym usmevom a nekonecnou spokojnostou :)

Len vecsinou ludi pozera na cenu a chce o polovicu lacnejsiu cenu ako je v De. Ja tiez ked som priviezol 530 z De z Bmw tak na mna pozerali ci som normalny a ze take sa tu predavaju za 14 a poreco som dal 20 a jebal sa niekam prec, co takemu cloveku povies? A preto kazdy staca a vyzerato to tu tak ako je

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 9. Júna 2013, 09:54

SseNno napísal:

jj, stym priblblym usmevom mas pravdu ... len som myslel, ze po par tyzdnoch to prejde, ale ku.va ono to je este intenzivnejsie :D :thumbup:

quicky
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 1. Júla 2013, 19:07

mnechcem zakladat dalsiu temu, ale toto bmw nepoznate?

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/535-d-at-id4383715.html
BééEmWéé 335Déé 2008.

JUDr. quicky :)

SseNno
Auto: G01 LCI
Kraj: Žilinský

Pondelok, 1. Júla 2013, 22:21

Na oko pekne afto... Ale neviem ci sa tu prihlasi niekto kto to pozna...treba ist pozriet live :)
Zisti od majitela VIN, bude sa dat zistit nieco viac...
F48 18d xDrive
E60 535d LCI
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných