... všetko o BMW ...

ide len o to že ked idem dat 30 000 za jazdenku tak si jo holt premyslím že do čoho tie peniaze vrazím a radšej ich vrazím do niečoho čo vyzerá seriozne podla servisnej knižky interieru diagnostiky licovania dielov počtu najazdených km atd atd jak keby som mal investovat 30 000 a premyšlat či sa mi niečo dodrbe predpokladam že on chce rovnako ako ja auto ktorému bude od kupy verit. ty predávaš autá s ITA dotyka sa ta očividne tato tema ale mnohokrát je kupa auta o pocitoch s toho auta a ked je niekto vystrašený z aut s talianska tak ti neostava nič ine len rešpektovat to ...
 ide len o to že ked idem dat 30 000 za jazdenku tak si jo holt premyslím že do čoho tie peniaze vrazím a radšej ich vrazím do niečoho čo vyzerá seriozne podla servisnej knižky interieru diagnostiky licovania dielov počtu najazdených km atd atd jak keby som mal investovat 30 000 a premyšlat či sa mi niečo dodrbe predpokladam že on chce rovnako ako ja auto ktorému bude od kupy verit. ty predávaš autá s ITA dotyka sa ta očividne tato tema ale mnohokrát je kupa auta o pocitoch s toho auta a ked je niekto vystrašený z aut s talianska tak ti neostava nič ine len rešpektovat to ... 

voMacK napísal:osobne by som ja asi dnes uz za E60 30litrov nedal. Je to super auto a naozaj podla mna velmi pekne, ale 30k je podla mna zan uz dost..
 tak tak... cas uteka a ani LCI nemladne... a nazyvat kupu auta  "investiciou" je pekna blbost
  tak tak... cas uteka a ani LCI nemladne... a nazyvat kupu auta  "investiciou" je pekna blbost 

Polpy napísal:snoopy ty by si si mal odmerat krvý tlak lebo ti to ide dost na nervyide len o to že ked idem dat 30 000 za jazdenku tak si jo holt premyslím že do čoho tie peniaze vrazím a radšej ich vrazím do niečoho čo vyzerá seriozne podla servisnej knižky interieru diagnostiky licovania dielov počtu najazdených km atd atd jak keby som mal investovat 30 000 a premyšlat či sa mi niečo dodrbe predpokladam že on chce rovnako ako ja auto ktorému bude od kupy verit. ty predávaš autá s ITA dotyka sa ta očividne tato tema ale mnohokrát je kupa auta o pocitoch s toho auta a ked je niekto vystrašený z aut s talianska tak ti neostava nič ine len rešpektovat to ...
 Ak chcete auto diagnostikovať, vybavte si ju, prineste a nežiadajte od predávajúceho, aby vám bral auto cez "polku štátu", aby uistil nejaké vaše blbé pocity vybudené pôvodom vozidla a podobne.... Nemám s tlakom problém, nemusíš sa báť :) Nenervujem sa, len vyjadrím svoj názor a niektorým trochu vymyjem žalúdok, možno sa aspoň pokúsia uvedomiť :) Ja dám vždy priestor kupujúcemu, nech si auto pozrie ako on chce, nech si vybaví prostriedky, alebo ľudí na prehliadku auta, ale nech odomňa nežiadna kkt-iny a nech nejedná tisícky z ceny, kým auto nevide/keď chybu nenašiel, pretože nieje/keď je chorý na hlavu a jeho pocity nesúvisia s realitou...za to ja nemôžem..., alebo ak nemá peniaze, nech si kúpi auto na ktoré má, alebo ak nemá, nech chodí do roboty na polozadretej Dacii na ktorej prišiel. Čerešničkou je, keď mi niekto zavolá a opýta sa, či mu neprídem ukázať auto, lebo jemu sa páči, ale ku mne to má cez 100 km a to je ďaleko pre neho...chorí ľudia! Keby sa taký našiel iba jeden, tak naveľa...ale čím ďalej, tým viac takýchto nenormálnych pribúda...to už akože čo je?! Fakt...inak hej..dovážam autá, dražím ich, predávam...z Talianska, Nemecka, Belgicka, povedzme aj Francúzska...a pointa je, že kúpim auto na nete v zahraničí, do 24h od kúpy ho musím v plnej sume zaplatiť a to som auto videl ešte len na obrázkoch a najskôr ho uvidím povedzme tak na ďalší týždeň
 Ak chcete auto diagnostikovať, vybavte si ju, prineste a nežiadajte od predávajúceho, aby vám bral auto cez "polku štátu", aby uistil nejaké vaše blbé pocity vybudené pôvodom vozidla a podobne.... Nemám s tlakom problém, nemusíš sa báť :) Nenervujem sa, len vyjadrím svoj názor a niektorým trochu vymyjem žalúdok, možno sa aspoň pokúsia uvedomiť :) Ja dám vždy priestor kupujúcemu, nech si auto pozrie ako on chce, nech si vybaví prostriedky, alebo ľudí na prehliadku auta, ale nech odomňa nežiadna kkt-iny a nech nejedná tisícky z ceny, kým auto nevide/keď chybu nenašiel, pretože nieje/keď je chorý na hlavu a jeho pocity nesúvisia s realitou...za to ja nemôžem..., alebo ak nemá peniaze, nech si kúpi auto na ktoré má, alebo ak nemá, nech chodí do roboty na polozadretej Dacii na ktorej prišiel. Čerešničkou je, keď mi niekto zavolá a opýta sa, či mu neprídem ukázať auto, lebo jemu sa páči, ale ku mne to má cez 100 km a to je ďaleko pre neho...chorí ľudia! Keby sa taký našiel iba jeden, tak naveľa...ale čím ďalej, tým viac takýchto nenormálnych pribúda...to už akože čo je?! Fakt...inak hej..dovážam autá, dražím ich, predávam...z Talianska, Nemecka, Belgicka, povedzme aj Francúzska...a pointa je, že kúpim auto na nete v zahraničí, do 24h od kúpy ho musím v plnej sume zaplatiť a to som auto videl ešte len na obrázkoch a najskôr ho uvidím povedzme tak na ďalší týždeň  No a neplačem, netrasiem sa, všetky autá sú pekné, km v poriadku aj po diagnostike, sú jazdené, samozrejme neočakávam, že na nich neni ani škrabanec, síce niekedy sú fakt ako nové...maximálne treba nejaký ten nárazník prelakovať a je to...potom sa čudujte, že mám plné gule všelijakých chlapíkov, ktorí hľadajú stopu, kde sú zvary, ktoré spájajú dve polky rôznych áut toho istého typu, lebo fantazírujú, že sú poskladané z 5-ich ďalších...debilita, nič iné neviem na toto povedať;) :)
 No a neplačem, netrasiem sa, všetky autá sú pekné, km v poriadku aj po diagnostike, sú jazdené, samozrejme neočakávam, že na nich neni ani škrabanec, síce niekedy sú fakt ako nové...maximálne treba nejaký ten nárazník prelakovať a je to...potom sa čudujte, že mám plné gule všelijakých chlapíkov, ktorí hľadajú stopu, kde sú zvary, ktoré spájajú dve polky rôznych áut toho istého typu, lebo fantazírujú, že sú poskladané z 5-ich ďalších...debilita, nič iné neviem na toto povedať;) :)

.....napr. v sobotu mi prišlo auto až po kúpe, po diagnostike a zistení závad, majitel išiel auto vrátit.....závady cez 1500€...bola to 730D E65
 .....napr. v sobotu mi prišlo auto až po kúpe, po diagnostike a zistení závad, majitel išiel auto vrátit.....závady cez 1500€...bola to 730D E65
SseNno napísal:Mam 535d LCI... tuzil som po nej, pretoze som ju povazoval za ikonu a motor ma fascinoval cim dalej tym viac...vlastne som vobec ziadne ine auto nechcel...a aj ked ju uz vlastnim stale je to pre mna auto snov... je to nekonecny pribeh s tymto porovnavanim...spomenute boli asi vsetky dolezite veci...
Ja by som sa vsak zameral na nieco ine... Podla mna je dolezite dat si zalezat na vybere konkretneho kusku... dostatocne preverit predchadzajucich majitelov, pocet km atd... pouzit vsetky mozne dostupne nastroje...starostlivo vybrat auto na ktore sa budes v buducnosti spoliehat bez ohladu na to ci to ci pojde o 530d alebo 535d... pretoze ak si kupis rozjebanu hrcu, je jendno kolko bude mat kw...ale ak nekupis macku vo vreci tak budes dennodenne drzat volant s nablblym usmevom a nekonecnou spokojnostou :)
SseNno napísal:Mam 535d LCI... tuzil som po nej, pretoze som ju povazoval za ikonu a motor ma fascinoval cim dalej tym viac...vlastne som vobec ziadne ine auto nechcel...a aj ked ju uz vlastnim stale je to pre mna auto snov... je to nekonecny pribeh s tymto porovnavanim...spomenute boli asi vsetky dolezite veci...
Ja by som sa vsak zameral na nieco ine... Podla mna je dolezite dat si zalezat na vybere konkretneho kusku... dostatocne preverit predchadzajucich majitelov, pocet km atd... pouzit vsetky mozne dostupne nastroje...starostlivo vybrat auto na ktore sa budes v buducnosti spoliehat bez ohladu na to ci to ci pojde o 530d alebo 535d... pretoze ak si kupis rozjebanu hrcu, je jendno kolko bude mat kw...ale ak nekupis macku vo vreci tak budes dennodenne drzat volant s nablblym usmevom a nekonecnou spokojnostou :)