... všetko o BMW ...
voMacK napísal:osobne by som ja asi dnes uz za E60 30litrov nedal. Je to super auto a naozaj podla mna velmi pekne, ale 30k je podla mna zan uz dost..
Polpy napísal:snoopy ty by si si mal odmerat krvý tlak lebo ti to ide dost na nervyide len o to že ked idem dat 30 000 za jazdenku tak si jo holt premyslím že do čoho tie peniaze vrazím a radšej ich vrazím do niečoho čo vyzerá seriozne podla servisnej knižky interieru diagnostiky licovania dielov počtu najazdených km atd atd jak keby som mal investovat 30 000 a premyšlat či sa mi niečo dodrbe predpokladam že on chce rovnako ako ja auto ktorému bude od kupy verit. ty predávaš autá s ITA dotyka sa ta očividne tato tema ale mnohokrát je kupa auta o pocitoch s toho auta a ked je niekto vystrašený z aut s talianska tak ti neostava nič ine len rešpektovat to ...
SseNno napísal:Mam 535d LCI... tuzil som po nej, pretoze som ju povazoval za ikonu a motor ma fascinoval cim dalej tym viac...vlastne som vobec ziadne ine auto nechcel...a aj ked ju uz vlastnim stale je to pre mna auto snov... je to nekonecny pribeh s tymto porovnavanim...spomenute boli asi vsetky dolezite veci...
Ja by som sa vsak zameral na nieco ine... Podla mna je dolezite dat si zalezat na vybere konkretneho kusku... dostatocne preverit predchadzajucich majitelov, pocet km atd... pouzit vsetky mozne dostupne nastroje...starostlivo vybrat auto na ktore sa budes v buducnosti spoliehat bez ohladu na to ci to ci pojde o 530d alebo 535d... pretoze ak si kupis rozjebanu hrcu, je jendno kolko bude mat kw...ale ak nekupis macku vo vreci tak budes dennodenne drzat volant s nablblym usmevom a nekonecnou spokojnostou :)
SseNno napísal:Mam 535d LCI... tuzil som po nej, pretoze som ju povazoval za ikonu a motor ma fascinoval cim dalej tym viac...vlastne som vobec ziadne ine auto nechcel...a aj ked ju uz vlastnim stale je to pre mna auto snov... je to nekonecny pribeh s tymto porovnavanim...spomenute boli asi vsetky dolezite veci...
Ja by som sa vsak zameral na nieco ine... Podla mna je dolezite dat si zalezat na vybere konkretneho kusku... dostatocne preverit predchadzajucich majitelov, pocet km atd... pouzit vsetky mozne dostupne nastroje...starostlivo vybrat auto na ktore sa budes v buducnosti spoliehat bez ohladu na to ci to ci pojde o 530d alebo 535d... pretoze ak si kupis rozjebanu hrcu, je jendno kolko bude mat kw...ale ak nekupis macku vo vreci tak budes dennodenne drzat volant s nablblym usmevom a nekonecnou spokojnostou :)