... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:a co tak len povedat co presne chcete a nechat si to tak spravit a neriesit zbytocne blbosti? ja som sa rozhodol ze chcem LPG a o dva tyzdne som uz jazdil za polovicu, ale mam taky pocit ze niektory to beru ako investiciu zivota a riesia to aj pol roka
Markusso napísal:tak pokial si doposial nejako necital nepozeral ako je to s autami na plyne a ake vyhody to prinasa a podobne tak sa ti ani necudujem, ze to chces poobracat z kazdej strany ci je vyhodne do toho ist. Ale zapamataj si ze cim dlhsie clovek pri plyne vaha tym je to horsie, pretoze uz sa mu mohli peniaze vracat. Dajme tomu ze pol roka uvazujes ci dat ci nedat. A ked sa pozries za seba tak za ten pol rok si mohol uz mat polovicu investicie naspat keby si sa rozhodol hned
snake.mino napísal:To je presne to co stale vravim aj ja ze nie je plyn ako plyn... mam to odskusane na nejednej pumpe a nejednom aute... plus v rodine mame dalsich x aut na lpg... najhorsie je ze zakaznik alebo bezny spotrebitel by chcel dopriat svojmu autu len to najlepsie ale nema si to ani ako overit a skontrolovat... co tankuje... jedina kontrola je potom spetna vazba ze ako vyzeraju filtre... po pravidelnej vymene pri tankovani na takej alebo onakej pumpe... mam osobne skusenosti s mnohymi pumpami na slovensku ale nechcem to sem pisat osobne aby to nevyzeralo ako reklama... ale rad sa podelim so skusenostami sukromnou spravou...
Mobile napísal:
keby len celkom v pohode. Ja som s tou cenou ozaj spokojny. Po tych vsetkych rozhodovackach a behackach po servisoch som sa rozhodol pre legas. Dost mi pri vybere zavazil pristup a spravanie tych jednotlivych servisakov, pretoze ked niekto nie je ochotny s vami komunikovat a vysvetlit vam preco a co idu robit, tak nema zmysel sa s nimi ani bavit. Cize take servisy som zavrhol hned.