... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Re: Vaše skúsenosti s LPG (v 5er)

Nedeľa, 17. Apríla 2016, 10:45

http://www.motorgas.sk/ možno pomôže kontakt viacerí. ja chodievam s LPG iba sem. A aj brať. Majú tam aj vlastnu LPG stanicu a cena je super. S kvalitou som od nich nemal nikdy problém a nestalo sa mi nikdy, že by som prešiel málo km. Neviem z kade ten LPG je ale určite nie je nekvalitný.
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

goso
Kraj: Košický

Pondelok, 18. Apríla 2016, 09:37

Markusso napísal:
ako si na tom? uz mas aj predstavu co by si chcel, ci furt len patras, co by bolo naj?

vies co uz som to patranie vzdal, pozrel som co a ako vychadza cenovo a taketo veci, potom som este raz prelustroval tuto diskusiu a povedal som si ze vyskusam legas a uvidim. Snad budem spokojny. Volal som im dohodli sme sa ze sa tam v priebehu tyzdna zastavim ze mi povedia co a ako kedze som odjakziva zvedavy a dost ma zaujima co sa bude diat s autom a ze sa dohodneme. Takze zatial som takto na tom, ak sa to pohne a bude uz po prerabke tak dam info ake mam z toho pocity..

Markusso
Kraj: Bratislavský

Utorok, 19. Apríla 2016, 09:21

tak to je fajn ze si sa uz konecne rozhybal s tym nieco robit. Je dobre ze sa tam zastavis aspon budes mas blizsi kontakt s tymi ludmi tam a to tiez ta moze utvrdit alebo vyvratit ci si urobil dobre, ci nie. Daj potom vediet ked bude nieco nove.

kormanak
Auto: nissan, bmw
Kraj: Trenčiansky

Streda, 20. Apríla 2016, 12:50

goso napísal:
vies co uz som to patranie vzdal, pozrel som co a ako vychadza cenovo a taketo veci, potom som este raz prelustroval tuto diskusiu a povedal som si ze vyskusam legas a uvidim. Snad budem spokojny. Volal som im dohodli sme sa ze sa tam v priebehu tyzdna zastavim ze mi povedia co a ako kedze som odjakziva zvedavy a dost ma zaujima co sa bude diat s autom a ze sa dohodneme. Takze zatial som takto na tom, ak sa to pohne a bude uz po prerabke tak dam info ake mam z toho pocity..

ty si patranie nevzdal, ty si sa konecne rozhodol a odhodlal, v tom je rozdiel. A riadny! Vyskusaj a uvidis. Najlepsie je ked sam posudis ci ti vyhovuju a ci si spokojny s ich pristupom. Termin nevies asi za aky cas by si mal dostat?

goso

Sobota, 23. Apríla 2016, 08:52

Caute, bol som tam a chalani vyzeraju ze naozaj maju prehlad v tom co robia a nie su to nejaki amateri. Ale nejdem robit nejake zavery este ani dobre ani zle uvidi sa az po prerabke, ked budem frcat na lpg. Tak termin sme hladali tak aby to sedelo aj im aj mne. Cize sme sa dohodli o dva tyzdne, co myslim, ze sa ani nenazdam a uz to bude.

kormanak
Auto: nissan, bmw

Pondelok, 25. Apríla 2016, 10:56

najlepsie je urobit si zaver po.. po uz niekolkych najazdenych kilometroch. Ked vies ci sa nejako zmenilo spravanie auta alebo je vsetko ok. V tom s tebou suhlasim. O dva tyzdne? skor to neslo?

Clasico

Streda, 27. Apríla 2016, 08:42

Mozno aj islo, ale nie je lahke sa zosuladit :smile: pre niekoho je velky problem najst den ktory by mohol obetovat ze bude bez auta. Aj ked je tu moznost zapozicania auta myslim, ze malokto o nej vie :-k ale tak kazdy ako uzna za vhodne.. Ja som sa teraz nedavno stretol s jednym znamym a tak sme sa bavili ze co a ako a o autach a tak a hovorim mu ze som si dal prerobit na plyn a kukol na mna ako na blazna, ze co s takym autom len sa na plyne neda v zime jazdit :D no mal som dost ](*,)

zajox

Štvrtok, 28. Apríla 2016, 12:06

Clasico napísal:
Mozno aj islo, ale nie je lahke sa zosuladit :smile: pre niekoho je velky problem najst den ktory by mohol obetovat ze bude bez auta. Aj ked je tu moznost zapozicania auta myslim, ze malokto o nej vie :-k ale tak kazdy ako uzna za vhodne.. Ja som sa teraz nedavno stretol s jednym znamym a tak sme sa bavili ze co a ako a o autach a tak a hovorim mu ze som si dal prerobit na plyn a kukol na mna ako na blazna, ze co s takym autom len sa na plyne neda v zime jazdit :D no mal som dost ](*,)

na plyne ze sa neda jazdit v zime? to je hlupost nie? ved plyn by nemal podla vsetkeho zamrznut ani pri minusovych teplotach ci?

marino

Utorok, 3. Mája 2016, 10:07

Mobile napísal:
som som :thumbup: ty mas tiez lpg alebo planujes si ho dat?

vies co planujem, sice uz asi polroka nad tym uvazujem a neviem sa nejako rozhodnut ci ist do toho alebo nie..ale cim dalej tym viacej uvazujem ze si lpg dam

Mobile

Utorok, 3. Mája 2016, 13:50

marino serus myslim ze ked uz nad tym tak dlho uvazujes tak by bola skoda to len tak zahodit a neist do toho. Pretoze sa velmi rychlo moze stat ze o par rokov budes lutovat co si si to nedal spravit uz davno ;)

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 3. Mája 2016, 21:41

marino napísal:
vies co planujem, sice uz asi polroka nad tym uvazujem a neviem sa nejako rozhodnut ci ist do toho alebo nie..ale cim dalej tym viacej uvazujem ze si lpg dam

Za pol roka si už mohol mať dobrých 400 eur späť na úspore
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

Clasico

Streda, 4. Mája 2016, 14:03

jasne ze je to hlupost, plyn nezamrzne ani pri teplote pod nulou. Ved aj tak na plyn sa prepne auto az ked je motor zohriaty. Ale tak to je to, ze clovek ked sa o to nezaujima tak nevie. ;)

zajox

Štvrtok, 5. Mája 2016, 11:16

Ale tak snad si mu to vysvetlil ako sa veci maju. A takto to chodi ked ludia nemaju o lpg ani sajnu ale proste uz len z principu ho zavrhnu. Sranda no..

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8

Štvrtok, 5. Mája 2016, 15:16

ja som sa stretol s takýmto názorom: kolega môjho kamoša je tiež taký BMW pozitýv a keď mu kamoš hovoril, že aké mám motory tak povedal, že ma uznáva (viem, je to výrok 22r chalana treba to brať s rezervou) ale preto, že to je na LPG mnou opovruje, alebo také čosi. Najlepšie na tom je to, že to ešte ani neskúsi, ale už má na to názor
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

kutto

Piatok, 6. Mája 2016, 10:46

Ale veď čo si budeme nahovárať, to je také slovenské. Že ľudia hneď odsudzujú niečo čo sa vymyká normám. Aj keď by ma zaujímalo kto určuje tie isté normy. Ach... Mňa vždy zaujímalo prečo si niekto dáva auto na plyn, tak asi má na to pádny dôvod, tak som sa pýtal až som nakoniec dospel k tomu, že naozaj to nie je hlúposť a má to niečo do seba. A nakoniec som aj ja skončil pri plyne :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný