... všetko o BMW ...
Markusso napísal:ako si na tom? uz mas aj predstavu co by si chcel, ci furt len patras, co by bolo naj?
goso napísal:vies co uz som to patranie vzdal, pozrel som co a ako vychadza cenovo a taketo veci, potom som este raz prelustroval tuto diskusiu a povedal som si ze vyskusam legas a uvidim. Snad budem spokojny. Volal som im dohodli sme sa ze sa tam v priebehu tyzdna zastavim ze mi povedia co a ako kedze som odjakziva zvedavy a dost ma zaujima co sa bude diat s autom a ze sa dohodneme. Takze zatial som takto na tom, ak sa to pohne a bude uz po prerabke tak dam info ake mam z toho pocity..
Clasico napísal:Mozno aj islo, ale nie je lahke sa zosuladitpre niekoho je velky problem najst den ktory by mohol obetovat ze bude bez auta. Aj ked je tu moznost zapozicania auta myslim, ze malokto o nej vie
ale tak kazdy ako uzna za vhodne.. Ja som sa teraz nedavno stretol s jednym znamym a tak sme sa bavili ze co a ako a o autach a tak a hovorim mu ze som si dal prerobit na plyn a kukol na mna ako na blazna, ze co s takym autom len sa na plyne neda v zime jazdit
no mal som dost
Mobile napísal:som somty mas tiez lpg alebo planujes si ho dat?
marino napísal:vies co planujem, sice uz asi polroka nad tym uvazujem a neviem sa nejako rozhodnut ci ist do toho alebo nie..ale cim dalej tym viacej uvazujem ze si lpg dam