... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Twenty
Kraj: Trnavský

Re: Vaše skúsenosti s LPG (v 5er)

Piatok, 26. Februára 2016, 13:24

takym tym kvazi akciovym cenam a neviem akym vabnym by som sa na tvojom mieste vyhybal, to nerobi dobrotu, tym som si isty :|

Ventik
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 29. Februára 2016, 09:21

vyratal si si to? ako ti to vyslo? Z mojho pohladu sa oplati dat auto na plyn pretoze tie peniaze sa skor si neskor urcite vratia. Uz len od teba zavisi ze za aky cas. Co sa tyka cien, tak to je tazko. Ale co sa mna tyka tak urcite by som to prehnane lacnych ponuk sa nehrnul, lebo to zavana pruserom.

goso
Kraj: Košický

Štvrtok, 10. Marca 2016, 11:58

to ozaj som si nevsimol, ci na 4 ci 6.... ale ved nejdem do toho hned tak klud, len ide o to, ze clovek nad tym zaduma, ze je to velmi dobra cena :-k vyslo mi to, ze do dvoch rokov musim mat peniaze spat aj keby som na tom neviem co robil :-" Dolezita je v tomto smere kvalita, len ako sa clovek dostane k tomu, ze prave tento servis a ich praca je kvalitna. Chapes?

Ventik

Piatok, 11. Marca 2016, 11:36

goso napísal:
to ozaj som si nevsimol, ci na 4 ci 6.... ale ved nejdem do toho hned tak klud, len ide o to, ze clovek nad tym zaduma, ze je to velmi dobra cena :-k vyslo mi to, ze do dvoch rokov musim mat peniaze spat aj keby som na tom neviem co robil :-" Dolezita je v tomto smere kvalita, len ako sa clovek dostane k tomu, ze prave tento servis a ich praca je kvalitna. Chapes?

dobrá cena, ale keď sa nad tým zamyslíš, tak je to až moc výhodná cena a to by ten servisák musel byť praštený ak by dával niečo pod cenu, nie? [-X zistíš to už len z prístupu daného servisu, a potom tak, že proste sa aj tu nakontaktuješ s ľuďmi, ktorí daný systém majú a budeš vedeť či sa do toho v tom servise oplatí ísť alebo nie. Inak to zistiť nevieš si myslím ;)

Mobile
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 14. Marca 2016, 11:03

myslim, ze privela sa okolo toho rozprava, najlepsie je zajst do servisu a pokecat tam s nimi, ze co a ako. Nemyslel som si, ze to tak bude naj, ale sam som sa o tom presvedcil, ked som bol pozriet par servisov, zatial to vyzera tak, ze si dam tartarini namontovat, cenovo to vychadza v ramci normy a vraj tieto talianske systemy su fajn, tak som uvidime co dalej.

maxim

Utorok, 15. Marca 2016, 12:50

Mobile napísal:
myslim, ze privela sa okolo toho rozprava, najlepsie je zajst do servisu a pokecat tam s nimi, ze co a ako. Nemyslel som si, ze to tak bude naj, ale sam som sa o tom presvedcil, ked som bol pozriet par servisov, zatial to vyzera tak, ze si dam tartarini namontovat, cenovo to vychadza v ramci normy a vraj tieto talianske systemy su fajn, tak som uvidime co dalej.

tak to si sa pre kvalitny system rozhodol, uz len treba zvazit v ktorom servise bude najlepsie si ho dat namontovat, ci uz aj to si si rozmyslel?

dalo

Utorok, 15. Marca 2016, 15:44

Mobile napísal:

A ako to prosim ta cenovo vychadza?

Mobile

Streda, 16. Marca 2016, 11:09

tak mna by to malo chytit na e46 nejakych 1000euro za prestavbu, kedze to je stvorvalec, ale plus musim ratat zapis, tak celkovo by to malo robit nejakych 1240 euro..

marino
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Marca 2016, 14:58

Mobile napísal:
tak mna by to malo chytit na e46 nejakych 1000euro za prestavbu, kedze to je stvorvalec, ale plus musim ratat zapis, tak celkovo by to malo robit nejakych 1240 euro..

celkom v pohode cena, kde ti to budu robit?

maxim

Štvrtok, 17. Marca 2016, 15:39

Mobile napísal:

tisicka je za stvorvalec taka zlata stredna cesta ked sa bavime o cene. Tam musi byt individualna prestavba v papieroch, ze?

Twenty
Kraj: Trnavský

Piatok, 18. Marca 2016, 12:47

už len podla ceny vidíš, že 240 euro by retrofit asi nestál, no nie? musí tam byť individuálna, ale tak to nie je nič strašné :)

goso

Pondelok, 21. Marca 2016, 10:41

Ventik napísal:
dobrá cena, ale keď sa nad tým zamyslíš, tak je to až moc výhodná cena a to by ten servisák musel byť praštený ak by dával niečo pod cenu, nie? [-X zistíš to už len z prístupu daného servisu, a potom tak, že proste sa aj tu nakontaktuješ s ľuďmi, ktorí daný systém majú a budeš vedeť či sa do toho v tom servise oplatí ísť alebo nie. Inak to zistiť nevieš si myslím ;)

ved toto je to, co ja potrebujem vediet, ze na co si davat pozor, nech sa viem vyvarovat problemom. Ved toto je to, ze inak to zistit neviem. Preto som tu a dufam, ze mi poradite, ze si nebudem musiet potom ](*,)

Ventik

Pondelok, 21. Marca 2016, 16:09

snazime sa ti pomoct ak si si nevsimol ;) tak za prestavbu stvorvalca je taka dobra cena, co moze byt aj realna tak 1000euro samozrejme plus este zapis do papierov. Cize po tuto cenu by som osobne asi nesiel pretoze by to mohlo byt na ukor kvality.

goso

Utorok, 22. Marca 2016, 09:57

Ventik napísal:
snazime sa ti pomoct ak si si nevsimol ;) tak za prestavbu stvorvalca je taka dobra cena, co moze byt aj realna tak 1000euro samozrejme plus este zapis do papierov. Cize po tuto cenu by som osobne asi nesiel pretoze by to mohlo byt na ukor kvality.

pri prerabke bmw je tak zakazdym individualna prestavba? ci niekedy aj retrofit?

dalo

Utorok, 22. Marca 2016, 10:18

goso napísal:

pri prerabke bmw je tak zakazdym individualna prestavba? ci niekedy aj retrofit?

To by aj mňa zaujímalo či je iba ta individualna prestavba, diky za odpoved

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných