... všetko o BMW ...
goso napísal:to ozaj som si nevsimol, ci na 4 ci 6.... ale ved nejdem do toho hned tak klud, len ide o to, ze clovek nad tym zaduma, ze je to velmi dobra cenavyslo mi to, ze do dvoch rokov musim mat peniaze spat aj keby som na tom neviem co robil
Dolezita je v tomto smere kvalita, len ako sa clovek dostane k tomu, ze prave tento servis a ich praca je kvalitna. Chapes?
Mobile napísal:myslim, ze privela sa okolo toho rozprava, najlepsie je zajst do servisu a pokecat tam s nimi, ze co a ako. Nemyslel som si, ze to tak bude naj, ale sam som sa o tom presvedcil, ked som bol pozriet par servisov, zatial to vyzera tak, ze si dam tartarini namontovat, cenovo to vychadza v ramci normy a vraj tieto talianske systemy su fajn, tak som uvidime co dalej.
Mobile napísal:myslim, ze privela sa okolo toho rozprava, najlepsie je zajst do servisu a pokecat tam s nimi, ze co a ako. Nemyslel som si, ze to tak bude naj, ale sam som sa o tom presvedcil, ked som bol pozriet par servisov, zatial to vyzera tak, ze si dam tartarini namontovat, cenovo to vychadza v ramci normy a vraj tieto talianske systemy su fajn, tak som uvidime co dalej.
Mobile napísal:tak mna by to malo chytit na e46 nejakych 1000euro za prestavbu, kedze to je stvorvalec, ale plus musim ratat zapis, tak celkovo by to malo robit nejakych 1240 euro..
Mobile napísal:tak mna by to malo chytit na e46 nejakych 1000euro za prestavbu, kedze to je stvorvalec, ale plus musim ratat zapis, tak celkovo by to malo robit nejakych 1240 euro..
Ventik napísal:dobrá cena, ale keď sa nad tým zamyslíš, tak je to až moc výhodná cena a to by ten servisák musel byť praštený ak by dával niečo pod cenu, nie?zistíš to už len z prístupu daného servisu, a potom tak, že proste sa aj tu nakontaktuješ s ľuďmi, ktorí daný systém majú a budeš vedeť či sa do toho v tom servise oplatí ísť alebo nie. Inak to zistiť nevieš si myslím
Ventik napísal:snazime sa ti pomoct ak si si nevsimoltak za prestavbu stvorvalca je taka dobra cena, co moze byt aj realna tak 1000euro samozrejme plus este zapis do papierov. Cize po tuto cenu by som osobne asi nesiel pretoze by to mohlo byt na ukor kvality.
goso napísal:
pri prerabke bmw je tak zakazdym individualna prestavba? ci niekedy aj retrofit?