Hugino: BRC genius max do 240KW cize mal by stacit jeden...
ViktorDDD: no to netusim kolko teraz stoji montaz BRC... ale BRC je urcite jedno z najdrahsich zariadeni lebo za kvalitu vacsinou treba aj zaplatit... netvrdim ze ine znacky su zle alebo nespolahlive... velmi dobre skusenosti mam aj s tartarii, stagg, AGC zenit, a kopcom dalsich znaciek... vsetky systemy ked su dobre namontovane by mali byt bezproblemove... ale BRC je asi najviac ,,blbu vzdorne,, a tie moznosti co ponuka riadiaca jednotka su niekedy na nezaplatenie... BRC pre niekoho komu az tak nezalezi na tom ze to bude mozno o 3 stovky drahsie a chce maximalnu kvalitu a potom aj pokoj...
ALL: Takze aby sme sa chapali nehovorim ze ine znacky LPG nie su spolahlive alebo ze su zle alebo ze brc je bezporuchve... proste som len vyjadril nazor ze podla mna je TOP na trhu BRC... cena je uz dalsia vec a zalezi na jednotlivcovi ci sa mu oplati investovat za lpg system o 3 stovky viac do stareho auta...
Easa: aby to bolo objektivne viac menej za to nemoze dielna LPG lebo treba povedat ze maju vcelku normalnu robotu skor za to moze ,,SAMO,, alebo ,,SATO,, auto uz som kupoval ked malo plyn namontovany ale bol tam ani nie dva tyzdne... a dlhooo som riesil kde je problem s plynom... Problem bol ze mne tam dali miesto tohoto splynovaca co som pridal dva take nevykonne malicke slabe co ani neboli BRC znacka... to by este na funkciu nemalo vplyv ani by mi to nevadilo ale jeden z nich bol od nova zavadny... fucal z neho plyn aj tadial kade nemal takze som mal stale bohatu zmes a auto skapinalo... tym ze tam boli dva splynovace som na to nemohol prist a ani asi v 3 dielnach LPG na nic neprisli... a ako to stale fucalo tak sa stalo ze az raz bola taka bohata zmes ze to strelilo do sania... nasledky si kazdy domysli sam...

keby sa mi chcelo ist horedole 700 km do korejoviec ten splynovac reklamovat mohol som tomu predist... ale nevedeli mi povedat kde je chyba ani v inych LPG autodielnach a to sa celkom tomu rozumiem aj ja sam a nemohol som najst chybu cize sa mi nechcelo taky kus len tak odviezt... zas na druhej strane keby tam dali normalny splynovac hned nemusel som mat problemy... takze v podstate nemozem povedat na dielnu nic zle... na to vsetko este pekna robota... uz ked som nasiel chybu opravil zosteloval auticko chodi krasne... a este k tvojmu poslednemu prispevku... po montazi LPG sa chodi po cca 2000 km na dostelovanie... a pripadne nedostatky sa riesia v zaruke... mysli na to ked si budes vyberat kam pojdes...