... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Vaše skúsenosti s LPG (v 5er)

Štvrtok, 10. Decembra 2015, 12:17

vraj v raci vykuchali chalanovi airbag z volantu, no a teraz bud mudry.

chalana z korejoviec osobne poznam, chodi skolit tych do auto+lpg v raci, teraz tam chodi po vikendoch dotahovat auta ktore oni nevedia.

m62 motory rozhodne poznaju a vedia velmi slusne odladit. mozem ti hodit potom foto z montaze jednej 740i odtial.

celkom vam zavidim ceny za montaz 5 a 7er, hlavne ked tam mate schvalenu m62 motor :(, x5 taku moznost nema a ide to na individual schvalnovanie
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Hugino
Auto: E61&E70

Štvrtok, 10. Decembra 2015, 13:00

To čo im jeblo s tým airbagom? Načo sa niečoho takého vôbec chytali?
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 10. Decembra 2015, 18:32

Ma tak napadlo, dať LPG urobiť do Korejoviec, a servisovať prípadne po ceste v Rači...na východ cestu nemám nikdy, do BA za rodinou ano
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

snake.mino
Auto: X5 E53
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 10. Decembra 2015, 18:46

Hugino: BRC genius max do 240KW cize mal by stacit jeden...

ViktorDDD: no to netusim kolko teraz stoji montaz BRC... ale BRC je urcite jedno z najdrahsich zariadeni lebo za kvalitu vacsinou treba aj zaplatit... netvrdim ze ine znacky su zle alebo nespolahlive... velmi dobre skusenosti mam aj s tartarii, stagg, AGC zenit, a kopcom dalsich znaciek... vsetky systemy ked su dobre namontovane by mali byt bezproblemove... ale BRC je asi najviac ,,blbu vzdorne,, a tie moznosti co ponuka riadiaca jednotka su niekedy na nezaplatenie... BRC pre niekoho komu az tak nezalezi na tom ze to bude mozno o 3 stovky drahsie a chce maximalnu kvalitu a potom aj pokoj...

ALL: Takze aby sme sa chapali nehovorim ze ine znacky LPG nie su spolahlive alebo ze su zle alebo ze brc je bezporuchve... proste som len vyjadril nazor ze podla mna je TOP na trhu BRC... cena je uz dalsia vec a zalezi na jednotlivcovi ci sa mu oplati investovat za lpg system o 3 stovky viac do stareho auta...

Easa: aby to bolo objektivne viac menej za to nemoze dielna LPG lebo treba povedat ze maju vcelku normalnu robotu skor za to moze ,,SAMO,, alebo ,,SATO,, auto uz som kupoval ked malo plyn namontovany ale bol tam ani nie dva tyzdne... a dlhooo som riesil kde je problem s plynom... Problem bol ze mne tam dali miesto tohoto splynovaca co som pridal dva take nevykonne malicke slabe co ani neboli BRC znacka... to by este na funkciu nemalo vplyv ani by mi to nevadilo ale jeden z nich bol od nova zavadny... fucal z neho plyn aj tadial kade nemal takze som mal stale bohatu zmes a auto skapinalo... tym ze tam boli dva splynovace som na to nemohol prist a ani asi v 3 dielnach LPG na nic neprisli... a ako to stale fucalo tak sa stalo ze az raz bola taka bohata zmes ze to strelilo do sania... nasledky si kazdy domysli sam... :-D keby sa mi chcelo ist horedole 700 km do korejoviec ten splynovac reklamovat mohol som tomu predist... ale nevedeli mi povedat kde je chyba ani v inych LPG autodielnach a to sa celkom tomu rozumiem aj ja sam a nemohol som najst chybu cize sa mi nechcelo taky kus len tak odviezt... zas na druhej strane keby tam dali normalny splynovac hned nemusel som mat problemy... takze v podstate nemozem povedat na dielnu nic zle... na to vsetko este pekna robota... uz ked som nasiel chybu opravil zosteloval auticko chodi krasne... a este k tvojmu poslednemu prispevku... po montazi LPG sa chodi po cca 2000 km na dostelovanie... a pripadne nedostatky sa riesia v zaruke... mysli na to ked si budes vyberat kam pojdes...
Prílohy
brc.jpg
brc.jpg (69.62 KiB) 1259 zobrazení
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 87839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na predaj mechanizmus stahovania zadneho laveho okna e53 VALEO cisto novy za symbolicku cenu - SS

Hugino
Auto: E61&E70

Štvrtok, 10. Decembra 2015, 19:22

Kamoš mal taký BRC reduktor v Exploreri.......btw najsilnejšia poľská "sračka" :mrgreen: https://kme.eu/product,products,91.html
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 11. Decembra 2015, 08:09

Toto vyzera tazsie nez si vybrat zubara.. nechces radsej tu peknu 740d? Palivovu sustavu dobre poriesi hociktory BOSCH servis a su blizsie. :lol:

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 11. Decembra 2015, 08:14

neni to tazke len kazdy si chvali to co ma a kazdy robi okolo toho drahoty
proste treba ist do firmy co je blizko, dat si to namontovat, je na to zaruka, ak to nefunguje tak prist im to otrepat o hlavu nech to daju dokopy a hotovo
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 11. Decembra 2015, 09:21

:thumbup: respektive si vyzistit cenu v okoli kedze usetrene 200vky sa rovnaju 3000km ;-)

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 11. Decembra 2015, 10:06

to tiež, v tom som mal štastie, lebo bol rozdiel mať komplet aj so zapisom do 1500 alebo iba montaz za 1600-1700 a dalsie vyse 2stovky za zapis jak mi to nukali v inych firmach
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

maxim

Piatok, 11. Decembra 2015, 11:28

ono je to tazko, ja som tiez povedal ze kaslem na peniaze hlavne nech mi to urobia niekde tu na blizku a az potom ma cuklo, ked mi kamarat povedal, ze co ho stala prerabka sice trosku dalej ale vysla ho lacnejsie. Preto je lepsie si dopredu zistit ako to vychadza

snake.mino
Auto: X5 E53

Nedeľa, 13. Decembra 2015, 23:22

chlai uplne s vami suhlasim... plati tu stare dobre zname: ,,dva krat meraj a raz strihaj,, ale zase netreba z toho robit vedu... pokial tu montaz niekto vyslovene neodflakne tak tie auta jazdia bez problemov... a dva roky je zaruka ked to jazdi bez problemov dva roky tak potom uz stale ked sa podctivo menia filtre... takze za mna: nebat sa toho ale dopredu si vsetko dopodrobna vyzistit a dohodnut s montaznikom... :thumbup:
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 87839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na predaj mechanizmus stahovania zadneho laveho okna e53 VALEO cisto novy za symbolicku cenu - SS

zajox
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 14. Decembra 2015, 15:40

aj konkretne sa treba zameriavat ze aky splynovac kde montuju?

kormanak
Auto: nissan, bmw

Sobota, 19. Decembra 2015, 13:20

jasne, nie vsade montuju vsetky typy splynovacov :)

Clasico

Pondelok, 28. Decembra 2015, 21:14

pri vybere splynovaca si treba ujasnit ci ti zalezi na cene alebo na kvalite

Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Pondelok, 28. Decembra 2015, 22:53

Tak nahodou čo tak čítam, tak stag si rozumie s bmw najlepšie, a pri tom nieje zrovna drahý
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných