... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Preco nemam diesel v mercedese? Lebo prichadza v hnusom baleni, ma zvuk ako 6 kladiv v plechovke a zere 11L.. nie dakujem, to si kupim V8 na BENZIN a nie plyn.
starynovy napísal:Ved dobre, nemusis ma tu uz furt presviedcat nemam o to zaujem. Povedal som ze vymenniky na 66 a 81kW motoroch z toho isteho obdobia ako M57 neodchadzaju a to je fakt, volat nikam nemusim. Ze 250TD/300TD (6 valec, 5 je iba 290TD(I)) zere 10+ litrov kombinovane je dalsi fakt, a zijem v realnom svete takze najst tie motory s menej ako pol mega je v prakticky nerealne. Nebavim sa o daniach za nic, hovoril som o spolahlivosti, to je vsetko. M57 je lepsi, silnejsi a kultivovanejsi, rozhodne nie spolahlivejsi..lebo dane. O cenach to nieje, tych 2500 som uviedol ako ceresnicku na torte u auta ktore nema cenu ani 4. Koncim debatu o nicom.
Maco napísal:Dobre vies ze take je len nove auto. Toto uz od 10+rocneho auta cakat nemozes. Pri jazdenom auto musis bohuzial pocitat so vsetkym. Bohuzial ty si nadabil na vadny kus. A vsetky veci co si popisal su zname tak vacsina mehanikov co tie motory pozna tak sa na to vzdy pozre.
sineDko napísal:plyn je hnus a cele auto je znicene kvoli tomu