tomikadze napísal:kokos jake davas vypocty
Hladal som dozadu vo vlakne tvoje zmienky o tankovani. Vzdy si mal cca ~900-1000km najazdenych podla tvrdeni. Podla zmienok vyslo ze tankujes cca kazdy tyzden (resp. 8-9 dni).
Tak sa pouzilo trosku statistiky a vyslo ze bud pouzivas auto 18x denne, alebo jazdis aj okresky/dialnice o ktorych nevies

ak by si dal denne 50km priemer (z tych 40-60km) tak poda tvojej spotreby by ti mala nadrz vydrzat 18 dni :)
Ned Okt 26, 2014 7:45
takze vypocet spotreby podla dotankovania....
jazda cisto BA!!! Celu nadrz som ani nepachol z mesta....respektive ok... hainburg tam a spat mozno 25km..
Rakuska nafta + Vif.... prejdena vzdialenost 930km ... dotankovane uplne doplna 71l... spotreba 7,6l.....
Uto Nov 04, 2014
Tankoval som teraz druhy krat zas Hainburg a hned po starte mi ukazoval dojazd 1050 alebo tak dako, uz som nabehal cez 470km a ukazuje tusim teraz dojazd okolo 530km, ale to samozrejme bude teraz rychlejsie klesat.. Ved uvidim kolko dotankujem plnu a zas vyratam priemer... uz mam prezute zimne
Štv Nov 13, 2014
na margo spotreby... opat podobne.... 910km prejdenych, dotankovane 68,78l
Medzi niektorym tankovanim si mal aj cestu 160km mimo BA po D1 co si pisal.
Z vyssie uvedeneho mi vychadza, ze bud jazdis namesacny po okreskach za 5.5l/100km, alebo ti niekto v noci kradne naftu a nikdy nezabudne pretocit pocitadlo
...alebo len nejazdis take kratke trasy ako tvrdis, nestojis v zapchach ako tvrdis (mozno spomalis v pomaly iducej kolone, alebo s pohnes na 3-4x na semafore) a uz duplom nie na studeny motor kedze ako si sam spominal, 18x denne nestartujes... Toz cisla nepustia
PS: Ja som praveze tvrdil ze z Dubravky sa po D2 (ja chodim do Petrzalky) ide celkom v pohode.
PPS: chcel som porovnat spotrebu aj s inymi sofermi na spritmonitore, zial nenasiel som jedneho co by jazdil na radovom sestvalcovom naftovom motore o objeme troch litrov vacsinou mesto...