... všetko o BMW ...
ROKI49 napísal:a tak nadejne to tu zacalo. Clovek ocakava, ze sa tu dozvie skusenosti ludi, co maju chipnutu M57 s GMkom, a nakoniec to prejde cez manual az ku korekciam vstrekov. tomikadze prosim ta este to 10 stran rozoberaj, minimalne.....
TT-SIMIK napísal:Par klubakom sa cipovala 530d z gm ale musia napisat sami,uz si nepametam kto vsetko to bol:-))))Co ma napada tak Samo zo ZM tomu sa to ladilo silnejsie tusim(pekna siva E39 z pasom cez kapotu),potom ju predal a cipovali sme mu E38 730d tiez automat.....
tomikadze napísal:asi si to prafe definoval.... preco som taky spokojny s vyladenim.... auto je total inde, a vsimol som si to nielen na vykone a priebehu ale aj na samotnom chode motora, skratka ide cely hladsie, ci sa k hladkemu chodu pricinil aj novy vstrek to neviem... ale asi nie, ten sa prejavoval len chvenim na volnobehu, potom auto slo plynule no teraz je to uplne inde
Hugino napísal:Nič v zlom, ale určite to nemáš také ako Maťo
tomikadze napísal:
neviem co ma mato ale kludne moze byt![]()
vobec sa nehadam ani nepretekam len pisem ze som s autom a s chipom 110% spokojny
a co take ma mato vlastne?
Hugino napísal:Jemu to ide neskutočne dobre, furt som sa usmieval, keď som natom išiel, proste wow