Takze afto chipnute....
Dam postrehy ak by nad tym niekto uvazoval.
Chipoval som u Simika a uprimne ostal som prijemne prekvapeny.
Mali sme v rodine chipnutu X5, klasika chip... prides..napoja notebook.... ctrl c ctrl v nahraju tam daco a za 10 minut odides...
Ok, auto slo jak drbnute... presne ako pisem drbnute.... Islo strasne agresivne, navaly tociveho momentu atd.... ale.......
A teraz k mojmu 530d....tema je sice automat, ja mam manual ale snad posluzi
Mam pocit ze toto by som ani nenazval chipom ale doslova vyladenim mojho konkretneho auta.
Prvy dojem ked som tomu stupil na krk / samozrejme plne zohriate vsakze
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
/ .... fakt je tam chip????
Dako to ide "vlazne"... kuknem na budiky a premyslam ktory je otackomer lebo to ide asi rovnako...
Co tym chcem povedat je neskutocne "vyhratie sa" s motorom a linearita, ktora ma takmer benzinovy charakter.
A toto myslim vazne. Jasne ze musi fuknut turbo kedy pride masivne zatlacenie ale potom auto s vyssimi otackami ide progresivne
a zvysuje tah akoby som tocil atmosferu. Preto som mal najprv pocit akoby tam ani cip nebol, dokonca akoby auto bolo slabsie,
ale opak je pravdou. Je fajnovejsie a ide ako noz maslom... na dialnici slast... nabera rychlost neuveritelne rychlo a lahko...
Skratka celkovy dojem je lahkost, vycibreny charakter motora / na diesel / a rychlost.
Takze simik pochvala