... všetko o BMW ...
msakac33 napísal:repas 6 vstrekov za 800 Eur sa mi zda nejako malo, neboli nahodou len na precistenie??? alebo menili len spicky![]()
ja mam momentalne na jednej E39 tiez 142kW nieco okolo 330 000 a vstreky su tam pôvodne, dve tretiny tych km je cisto mesto a caste starty, hod sem VINko nech skontrolujeme ten zazrak co ides kupit![]()
pises ze ides kupovat manual, nemali tie virive klapky len automaty ???![]()
![]()
![]()
msakac33 napísal:mna by odradilo Nivo, to ze to bolo cele striekane, potom asi tie km, podla pedalov a vodicovej sedacky to uz na KO malo dobrych 500 000
ja by som za to 3800 Eur nedal ani keby co bolo
msakac33 napísal:-sedacky vymenil lebo boli zodrate, staci kuknut na pedale a vidis ze to nemalo na KO 120 tisic ale 320 000 najazdene
-bolo cele striekane okrem zadnej kapoty a lavych prednych dveri
-PP dvere a PP blatnik maju dost hrubu vrstvu gitu tak neviem odkial si zobral ze buchnute bolo na zadok, striekana je aj strecha![]()
neviem co si videl na rucke otackomera, ze sa ani nepohne??? a mala by sa??? to nie je Embecka![]()
ak si tam teda bol s mechanikom a dva dni si sa vozil a vsetko uz o aute vies tak nevahaj a kupuj - su to tvoje peniaze, nie moje, ja by som to nekupil
msakac33 napísal:pozri si vysledky z KO a nemel dookola furt ze bolo buchnute na zadok
ano X5ky mavaju doyebane sedacky lebo sa do nich blbo nastupuje - vysoko
ano pedale ma vasa rodinna X5 osuchane rovnako, lenze na nej mate 320 tisic a na tejto E39 boli takto osuchane uz pri 120 tisic, porozmyslaj o tom
tomikadze napísal:
neviem ci som ta pochopil ale zistil si ze na k.o. mala 120 000 alebo ako tomu mam rozumiet??? Dovezena bola v 2008
ak mam dojst v stredu na zraz tak uz bude moje.. inak to vyriesit neviem... cenu som zjednal na 3100
korado napísal:E39 530d facelift za cca tri tisícky?!