... všetko o BMW ...
tomikadze napísal:chalani ja viem... ved pisem ze tomu nedupem... prvych minimalne 6 km sa otacky nedostanu snad ani k 1800, ale ked uz je rucicka kolko hore, tak mu pristupim, aj tak stale nie plny, respektive ako som pisal len ak je to z nejakeho dovodu nevyhnutne...
len rozmyslam ci je to len subjektivny pocit... ale skratka obcas sa mi zda ze po dlhsej jazde je motor ovela vybusnejsi ako pri pobehovani po meste hoci je aspon ciastocne zohriaty... moze to byt len ze haluzim... ale skratka mam pocit napriklad ze na 3 prevodovy stupen akceleruje mdlejsie a nabera rychlost velmi nazvime to kultivovane a postradam kopnutie turba, mam pocit ze viac tlaci na 4ke... je to mozne alebo haluzim?????
EBOLA napísal:ja mam toto:
S227A Sportfahrw.+Tieferleg.+Niveaureg.
jedna sa o sportovy podvozok (je o dost tuhsi) a vzadu nivo...
ROKI49 napísal:...
btw. bol som nuteny dat do nadrze naftu na Slovnaftke, bez VIFka. Auto ide pocutelne hlucnejsie. Nie je to take kultivovane, ako som zvyknuty, proste to viac klepoce. Ale nebudem sa tu rozculovat, nastastie to bolo len za 10 eur. Po styroch mesiacoch som tu zobral naftu a vidim, ze zase na dlhu dobu pokoj, jebem to.
Rudo ZM napísal:Pokiaľ máš podvozok S227A,(nieje to M-podvozok)máš to nižšie oproti sérií cca 3cm. Tiež som to mal,kým som nevyhodil nivo.Teraz mám znižovacie struny 40/20 a ostalo to v rovnakej výške.Porovnávali sme to s kamošovým autom so sériovým podvozkom a jemu to sedí o kus vyššie...