OMG... zväčša sa zdržujem komentov.. ale toto mi neda..
Nič v zlom ale ako sa tu niekto pevne a tvrdohlavo drží nejakej KO z r. 2008... je cele zle..
Ano pri KO namerali hrubku taku a taku.. a nemalo striekanu zadnu kapotu.. ale vieš čo sa dialo s autom počas tej doby do teraz .. ???
V dnešnej dobe už neni auto ktore by nemalo nejaky šrám.. nemusí to byt hned totalka..
Na mojej E38 bol pôvodny lak... mal nejake škrabance a bodky od kamienkov.. ale to ma každe auto.. stačí dve zimy kde viacej posýpaju kamienkami ako solia.. a možeš dať striekať kapotu...
Dal som prestriekat cely predok, spetaky.. proste všetko čo bolo ojebane od kamienkov..plus zadnu lištu naraznika (resp. všetky rovno nech su vo farbe) ktoru mi pokrstili v auparku.. (ale to je dan za dlžku)
Lakošovi som povedal nech da od bežnych 2-3vrstiev vrchneho laku aspon 2 navyše.. - dufam že to tu nemusim vysvetlovať..
A to ti už hodi ine čísla pri merani..
Potom auto ked predávaš tak sa najdu KO-čkari a merači (čo prve urobia je prelustrovanie cez KO, a potom meraju lak)... ak sa auto pozdrava tak až potom pozru motor..
To že niekomu nevysvetliš že auto je striekane nech to nevyzera ako firemna fabia nieje problem... najde sa kupec čo oceni to auto.. ludia by chceli mat na tacho 150t km.. aj ked vedia že to je stočene a lak jak z fabriky na 12r. aute.. za čo najmenej ale nizkym cenam ohladom na trh nechcu dôverovať.. nakoniec to svoje aj tak potom predavať budu o tisicku drahšie ako je trh..
Pre autora temy.. nerieš.. zober ho.. je pekne.. ak sa ti pači a ide ako ide nieje čo riešit..