... všetko o BMW ...
lubomt napísal:Pre zadavatela temy - skus dat vymeni olej, filter a tesnenie ( len nie prosim hocijaky a toboz nie cerveny olej) a adaptaciu. Mohlo by to pomoct. Ak nie, este diagnostikou pozriet zavady motora. Ak nepomoze, je nieco poskodene... Ale myslim, ze Tebe by vymena oleja mala pomoct. Pozri farbu oleja , ked bude vytekat, ak bude zlty, tak ok, ak cerveny, uz tam niekto nalial nespravny a zacina Ti odchadzat kvoli tomuto
ROKI49 napísal:on ti uz asi neodpovie, zbalil kram a uz po nom nieto stopy
Ritchey napísal:
Mozem sa spytat?...
Menil som olej v AT zhruba dva roky dozadu (pred 80000km cca) a kupoval som olej do prevodovky BMW z automotivu v BA, a bol cerveny... prevodovka slape v pohode s 220.000km,
takze nechapem preco nie cerveny ked mi to priamo v Automotive dali ked som im nadiktoval aka je to prevodovka
Prve typy sa davali s cervenym olejom, ale este som taku nevidel. Iba som pocul. Ked sa robi oprava, dava sa uz zlty olej novsieho typu. Je to svetla vynimka.
dik
lubomt napísal:Ja som dakde tvrdil, ze som sikovny? Nie si povinny nic, ani vybavovat reklamacie zjavne. Ale len s tou aroganciou pokracuj, uz sa to nabaluje jak snehova gulaAle ked si Ty taky sikovny, odpovedz mu, pockam si :-)
ROKI49 napísal:Ja som dakde tvrdil, ze som sikovny? Nie si povinny nic, ani vybavovat reklamacie zjavne. Ale len s tou aroganciou pokracuj, uz sa to nabaluje jak snehova gula