... všetko o BMW ...
xtreme napísal:
nie je kazde auto ako moje![]()
BMino napísal:
sak jasne, vacsina stoji na plechacoch
sry gazda, ale ja vidim to tvoje auto len stat a teba chodit pesi
xtreme napísal:svata pravda![]()
nemam este stk-cku
![]()
ked su love, neni cas.. ked je cas nie su love.. teraz som mal skusky, ktore ked nedam tak letim zo skoly.. tak som auto neriesil.. a isto tam je zas baterka vybita.. preto riesim v technickom okienku ten vypinac na bateriu.. a ked jazdim tak na skodovici![]()
sory za ot..
BMino napísal:ake OT? naznacil si ze pri upravach sa vybija baterkaskus odpojit kabel alebo si ju zober domov (batereriu), a nesprtaj v tej elektrike
610tomas napísal:no tak to s tou riadiackou je pravda to zalezi len na riadiacke ako ti ju naprogramuju! tam predvolene softwery nedas lebo budem mat iny IC a tak... takze treba niekoho co spravi peknu cenu a cipne to.... A KED TU JE NIEKTO CO NIECO TAKE ROBIL TAK NECH NAPISE AKO NATO A NECH DA POSTREHY TYPI A TRIKY...DAKUJEM
BMino napísal:
sak jasne, vacsina stoji na plechacoch
sry gazda, ale ja vidim to tvoje auto len stat a teba chodit pesi
xtreme napísal:tema je zlepsenie 524td![]()
no ale potom by som ho nezamkol.. lebo sa da len cez central.. a zakazdym brat so sebou bateriuto tam radsej dam nejaky vypinac a bude..
rasto524 napísal:
zamknut a odomknut sa daj aj cez kluc.. nie len cez central.... mam to odskusane lebo ke dmi tiez skapala baterka tak som ho zamkol rucne a odomkol tiez rucne
xtreme napísal:to tylenze tebe asi aj pasuje kluc do zamku
![]()
![]()
autko beha, motor slape pekne.. len nemam cas teraz na stk-cku lebo mam same skusky, a jednak este stale mam problem s tou bateriou co mi vybija, ale to uz viem jak vyriesim.. ale nemam cas.. takze autko si stoji.. aj mna to uz brutalne stwe, ale mam posledne dve skusky pred bakalarskou takze to je teraz najdolezitejsie..
rasto524 napísal:
a co mas s tou baterkou??? lebo mne kamarat meral kolko mi dobija alternator a zistili sme ze mi dobija slabo len 13,5V a ked zapnem svetla iba 12,8 a este kurenie a radio a potom uz nedobija naozaj nic....
R0nnIe napísal:Cast 12 je odvetranie vacky.No a na nejaku pitomu hrusku sa prosimta vyser,nema to absolutne ziadny zmysel a ked uz tak si kup sportovu vlozku ta sa da sa na tdsko normalne kupit.Niekedy chcem skusit upravit sanie na mojom tdcku , na priame sanie. Uz to mam aj vymyslene. Akurat jednu vec neviem ako spravim:
cast 12 sa zasuva do kritky na vacky a neviem na co presne sluzi. Neviem ako by som to mohol urobit pri priamom sani. Jedine co ma napadlo dat rovno hadicku odtial do ruri za filtrom, ale neviem ci by mi to necucalo olej. Ak ma niekdo skusenosti s tym, tak nech mi poradi, popripade vysvetli na co to sluzi. Dakujem