... všetko o BMW ...
PetiE34 napísal:Nazdar chcel bysom poradit este jeden sposob zvysenia vykonu. Vyberies z auta vstrekovacie cerpadlo a das ho neakemu manikovy ktori ho preroby na mechanicke ,
PetiE34 napísal:Nazdar chcel bysom poradit este jeden sposob zvysenia vykonu. Vyberies z auta vstrekovacie cerpadlo a das ho neakemu manikovy ktori ho preroby na mechanicke , ten manyk ti aj nastavi davku vstreknuteho paliva .Kedze cserpadlo bude mechanicke pri zoslapnuti pedalu ti bude vstrekovat MAX davku paliva a davka sa nebude vztahovat na mnosztvo vzdchu ako pri elektronickom .Este tam das neake vecsie turbo + intecooler . Ked das turbo ktore je ovladane mechanicky prepustanim vyfukovych plinov tak natocis skrutku a zmeras tlak manomertom min aby tlacil 1-1,3bar, a este katalizator nahradis rurou rovnakeho priemeru ako ostane rury. Vysledok bude asi taki ze auto bude tahat jak zbesnene ale zatebo bude taka dimova clona ze v usich ulickach to bude pripadat jak zatmenye slnkaale co dimy to ide
![]()
![]()
a este 1 nedostatok nespravis emisnu ......
Toto je aszi najjednoduchsi a najlacnejsii sposob ako zvysit vykon na tomto motore aleaj najhorsi . Ja osbne by som bol racej za vyssie opisane sposoby ....
PetiE34 napísal:Nazdar chcel bysom poradit este jeden sposob zvysenia vykonu. Vyberies z auta vstrekovacie cerpadlo a das ho neakemu manikovy ktori ho preroby na mechanicke , ten manyk ti aj nastavi davku vstreknuteho paliva .Kedze cserpadlo bude mechanicke pri zoslapnuti pedalu ti bude vstrekovat MAX davku paliva a davka sa nebude vztahovat na mnosztvo vzdchu ako pri elektronickom .Este tam das neake vecsie turbo + intecooler . Ked das turbo ktore je ovladane mechanicky prepustanim vyfukovych plinov tak natocis skrutku a zmeras tlak manomertom min aby tlacil 1-1,3bar, a este katalizator nahradis rurou rovnakeho priemeru ako ostane rury. Vysledok bude asi taki ze auto bude tahat jak zbesnene ale zatebo bude taka dimova clona ze v usich ulickach to bude pripadat jak zatmenye slnkaale co dimy to ide
![]()
![]()
a este 1 nedostatok nespravis emisnu ......
Toto je aszi najjednoduchsi a najlacnejsii sposob ako zvysit vykon na tomto motore aleaj najhorsi . Ja osbne by som bol racej za vyssie opisane sposoby ....
R0nnIe napísal:
No neviem ci by som taketo hadice riesil cez ebay, asi by som skor isiel niekde kde predavaju tlakove hydraulicke a pneumaticke hadice, a mozno by maly
PetiE34 napísal:je to tazke popisat s obrazkom byto bolo jednoduchsie ale: z tlakovej strany turba vychadza jedna tenka hadicka ktora sa napaja na nieco take ako podtlakovy regulator alebo ako to maaam opisat, a zneho vychadza jedna tycka ktora sa podoba na spanovak a ide na vyfukovu stranu tam je pripojena cez valcovy cap a zavlacku na paku ktora ovlada klapku v turbe . Ja som stym tiez spekuloval uplne som odpojil tu hadicku aby turbo tlacilo co len vladze ale pravdepodobne je tam snimac tlaku a ked prevysi tlak tak uberie palivo lebo ked som skusal tak okolo 3000 otcok mi akokebi usiel vykon a otacki spadli , zastalsom napojil hadicku a islo jak pretimale do tich 3000 to tiahlo o cosi lepsie