... všetko o BMW ...
610tomas napísal:Boha chlapi k teme!!! Je hore napysane? ako prehodit motor a aky? no tak co dristate?? pytam sa konkretne na ten motor!kapisto?
BMino napísal:
vymen medzichladic a turbo, + daj si upravit software v riadiacej jednotke
alebo si to daj len nachipovat
napr MAXtdi:
Leistung
115 PS na 141 PS
Drehmoment
220 NM na 263 NM
610tomas napísal:
konecne neaky dobry napad:) Dakujem... Ale ide oto ze 2,4 medzichladice nemaju takze ho tam mozem len dat... z coho by si odporucil? z 2,5tds???
R0nnIe napísal:Ja mam v plane pouzit medzichladic s niecoho velkeho, nie z TDs. Uvazoval som z 3d jednoducho by som tam chcel dat IC ktory by bol v celom priestore ktory som zvyrazdnil na obrazku. Ale bojim sa toho ci velkost IC neovplivni turbo dieru. Lebo asi bude musiet natlacit tlak aj do ic a nielen do rury. Dalsi problem su tlakove hadice, daju sa zohnat OHYBNE tlakove hadice takeho velkeho priemeru? Co sa tyka ARG ktory je na rure pred sanim to by som uplne vyradil z prevadzky. Trubru z vyfukoveho potrubia ARG aj original turbo ruru by som si odlozil koli EK ale po uprave by som na vyfukove potrubie tam kde bolo arg dal zaslepku
R0nnIe napísal:Ja mam v plane pouzit medzichladic s niecoho velkeho, nie z TDs. Uvazoval som z 3d jednoducho by som tam chcel dat IC ktory by bol v celom priestore ktory som zvyrazdnil na obrazku. Ale bojim sa toho ci velkost IC neovplivni turbo dieru. Lebo asi bude musiet natlacit tlak aj do ic a nielen do rury. Dalsi problem su tlakove hadice, daju sa zohnat OHYBNE tlakove hadice takeho velkeho priemeru? Co sa tyka ARG ktory je na rure pred sanim to by som uplne vyradil z prevadzky. Trubru z vyfukoveho potrubia ARG aj original turbo ruru by som si odlozil koli EK ale po uprave by som na vyfukove potrubie tam kde bolo arg dal zaslepku
610tomas napísal:
a na akom orazku si zvyraznil??
BMino napísal:
tiez ma to napadlo:D
inak hadice zozeniete, skuste pozret ebay, kamarat bere celkom zaujimave veci na nissan
R0nnIe napísal:
No neviem ci by som taketo hadice riesil cez ebay, asi by som skor isiel niekde kde predavaju tlakove hydraulicke a pneumaticke hadice, a mozno by maly
BMino napísal:s cerpadlom no neviem, podla toho ako radi odchadzaju na BMW by som ho nejak do extremov nehnal, skor to turbo a medzi chladic
R0nnIe napísal:Dobre IC ma mercedes, ked dam auto dokopy tak sa chcem pustit aj do tohto. Musim ale rozobrat predok auta a zistit aky je tam priestor (velkost) a podla toho kupit IC. Chcem sa este opytat ohladne RJ s TDska ci by mi pasovala ked mam motor bez vahy vzduchu, a tak isto som pocul ze niektore TDcka mali ine cerpadla ako tds , ale nie vsetky. Cize ak by som mal to cerpadlo cisto TD ci by som nemal problem zo zmenou RJ