... všetko o BMW ...
sklenus napísal:no mne sa teda zapína aj bez klímy, kedže ju mám vypustenú a ani klimakompresor nemám hnaný remeňom a sem tam si to vie zapnúť, hlavne ak zastavím, napr aj na semaforoch, minule som bol na emisnej, chvíľu som to nechal mame a zabudol som to po ceste na EK prevetrať, tak to nemohol namerať asi 10x točil obmedzovač na motore a tá vrtuľa tam bežala jedna radosť a to bolo v budove, nie na priamom slnku a ešte aj pršalo vtedy, takže tú vrtulu tam jednoznačne treba,
tá náhrada od DJkakadu vyzerá zaujímavo prípadne ak sa tomu PWM niekto rozumie poriadne donesiem pokazenú vrtuľu nech sa hrá
ROKI49 napísal:este sme neprebrali, ako nefunkcny klima chladic odpaluje vodnu pumpu. to by ma zaujimalo.![]()
![]()
sklenus napísal:to ROKI
nemyslím, že obmedzovač by tomu nejak extra vadil, motor bol po 150km jazde zohriaty dostatočne, mal som zaradeny N a na plyn zas nedupal natvrdo, pomaly pridal otáčky až do obmedzovača, určite to nie je košér ale v nemecku vedia čo robia a určite to vydrží, vezmite si xy "trtkov" čo s tým po SK cestách jazdia jak ... a auto to auto proste ide a vydrží to, a vzhľadom k tomu ako sa ja k nemu správam mu to nemôže nijak ublížiť