... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Roland85 napísal:Caute...chcem kupit nejaku e91...len nemam stymto autom skusenosti. Poradte mi aky rocnik a aky motor je dobry...jedna sa o 320d...120kw ci 130kw?co zvykne odchadzat na tychto modeloch...dakujem za nazory.
Tomeo napísal:Cau,
Urcite si pocul o motoroch N47D20 a ich problemoch s rozvodmi. Takze ides do toho - daj si pozor na klepotavy zvuk hlavne hned po nastartovani.
Ten trojuholnicek tam znamena, ze auto hlasi problem. Ale to moze byt aj malo paliva alebo malo vody v ostrekovacoch, treba pozriet cez idrive ak ho auto ma. Ja som tak odhalil vadny airbag na jednom aute co som pozeral.
To co si poslal link je pred facelift a ma 130kw motor? Nie som si isty, ci sa tam montovali, ale neviem. Chalan sa s tym autom ale vyhral - prirobeny drziak na napoje, vymeneny volant s dorobenymi bicepsami a la Mpaket a tak trosku sedlacka hlavica paky ktora sa tvari, ze je joystick a pritom je to paka. Nie je to od nejakeho klubera? Zrejme sa o auto staral, ale co s nim dorobil ktovie. Hlavne preco ho dal do bazaru, dobre auto za dobru cenu sa preda samo.
Stastny vyber!
PS: ber radsej facelift ak sa da, to je ovela krajsie auto.
Tomeo napísal:Cau,
Urcite si pocul o motoroch N47D20 a ich problemoch s rozvodmi. Takze ides do toho - daj si pozor na klepotavy zvuk hlavne hned po nastartovani.
Ten trojuholnicek tam znamena, ze auto hlasi problem. Ale to moze byt aj malo paliva alebo malo vody v ostrekovacoch, treba pozriet cez idrive ak ho auto ma. Ja som tak odhalil vadny airbag na jednom aute co som pozeral.
To co si poslal link je pred facelift a ma 130kw motor? Nie som si isty, ci sa tam montovali, ale neviem. Chalan sa s tym autom ale vyhral - prirobeny drziak na napoje, vymeneny volant s dorobenymi bicepsami a la Mpaket a tak trosku sedlacka hlavica paky ktora sa tvari, ze je joystick a pritom je to paka. Nie je to od nejakeho klubera? Zrejme sa o auto staral, ale co s nim dorobil ktovie. Hlavne preco ho dal do bazaru, dobre auto za dobru cenu sa preda samo.
Stastny vyber!
PS: ber radsej facelift ak sa da, to je ovela krajsie auto.
Tomeo napísal:6 valce 330d alebo 325d
Alebo 120kw 320d
Problemy maju hlavne tieto nase 130kw a 135kw verzie, to su motory N47d20.
Ja som napr. musel menit motor kvoli tej praskline medzi 2-3 valcom ako spominal Marek-WAR
Roland85 napísal:co poviete na tento model..rocnik a motor?uvayujem teda uy nad niecim novsim...
http://www.autobazar.sk/7219816/bmw-rad ... uring-a-t/
oci napísal:Tiež by som odporučal 6-valec 3.0L (325 alebo 330). Má to krásny zvuk, lepsie to ťahá, moc to nežerie a tie motory sú fakt spoľahlivé. Daj pozor na termostaty... odchadzaju, ale E91-ka ti teplotu ukáže len v skrytom menu...
Roland85 napísal:co poviete na tento model..rocnik a motor?uvayujem teda uy nad niecim novsim...
http://www.autobazar.sk/7219816/bmw-rad ... uring-a-t/