... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Tomeo napísal:
Nevyzerá to zle. Zdá sa mi to OK, ale 105kw ti stacit nebude. A problémy môže mať rovnako. Vyber čo bude najlepšie a rataj so 700-1200€ na výmenu, daj to hneď vymeniť a máš pokoj. Na fóre nájdeš dosť ľudí čo to robili, poradia ti.
Alebo si nájdi 330d a máš super vozbu a relatívny pokoj. Ja by som už teraz tiež bral 330d alebo 335d
Roland85 napísal:Idem zacat chodit pozerat auta...naco si teda davat pozor pri obhliadke auta a co vsetko popozerat a poskusat.Dik
PeqpeK napísal:Na to je jednoducha odpoved, na vsetko
oci napísal:Daj pozor na zmrdov co stahuju tachometre. Treba zobrat VIN-ko a ist do BMW. Tam by ti mali povedat kedy a pri akých km bol posledný servis. Kamarat to takto urobil a zistil, že 9 z 10 áut malo stocené nehorázne km. Na tachometri 180 000 - 220 000 a posledný servis v Nemecku 380 000 - 450 000.
Ja som kupil auto co malo 80 000 a potom mi v BMW povedali, že podla ich záznamov bol posledný servis pri 135 000.
Chudaci zlodejsky....
oci napísal:Daj pozor na zmrdov co stahuju tachometre. Treba zobrat VIN-ko a ist do BMW. Tam by ti mali povedat kedy a pri akých km bol posledný servis. Kamarat to takto urobil a zistil, že 9 z 10 áut malo stocené nehorázne km. Na tachometri 180 000 - 220 000 a posledný servis v Nemecku 380 000 - 450 000.
Ja som kupil auto co malo 80 000 a potom mi v BMW povedali, že podla ich záznamov bol posledný servis pri 135 000.
Chudaci zlodejsky....
oci napísal:Tak vlastne ten zmrd co stoci 150 000 km a potom ti tvrdi, že volant je zodraty zato, ze auto mal farar s kopou prsteňov, alebo niekto kto má agresívny pot......... je vlastne obeť zákerného kupujúceho.
Čo berieš?Smrad je ten čo stoči aby okradol kupujúceho nie ten čo sa najivne necha oklamať!