... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
sluggish napísal:osobne by som E9x bez Idrive nechcel, ten Idrive posúva interiér úplne inam a keď už Idrive tak radšej profesional takže za mňa 2. ponuka i keď ten tretí má zas športové sedačky čo môže byť pre niekoho priorita. Obe majú +- rovnaké kilometre, obe majú DPF ktoré pri tých kilometroch bude treba riešiť, (ak už nie je poriešené) takže rozhodujúci bude asi reálny stav čo sa z fotiek moc zistiť nedá.
Roland85 napísal:aj ja to tak vidim...v nedelu idem kuk tu 91 do BB.chalan mi povedal ze uz je vymeneni olej v preodovke a ze aj DPF je uz porieene...ze to ukazuje na tom displayi...ze to tam odratava km...ci co...neviem...nepoznam tento model velmi...moja e46 je velmi jednoducha oproti tomuto...no uvidim.
PeqpeK napísal:ciselka na displeji sa daju resetnut
sluggish napísal:zober si so sebou, alebo nájdi niekoho tu na klube kto ti to auto pred kúpou napichne na diagnostiku, to je tak isto dôležité ako prehliadka mechanických častí auta.
Roland85 napísal:tak po pici...dalsi ojeb.tak ako teda ma clovek vlastne zistit tieto veci ci boli menene ci urobene, kedze sa neda verit displayu.
PeqpeK napísal:Cez bmwdiag vies zmerat spatny tlak....je to sucastou obhliadok, ktore robim...
potmehuth napísal:
Aka hodnota je hranicna pri tomto merani??
Dakujem.
PeqpeK napísal:meria sa pri roznych otackach a nie som si isty, ci to este nie je medzi inymi typmi motorov rozdielne
kazdopadne pre m57n2 su 65/150/250
potmehuth napísal:
Ja mam iny typ motora. Mam niekde hidnoty z merania, idem to pozriet.
Pre N47 to su 35/75/200
Dakujem zatial.