Zdravim Vas!
Dovolim si tu spravit mensi sumar mojich problemov s motorom 318D 105KW (dostal som viac dotazov tak to sem napisem)
napisem sem na to naco som uz prisiel, aj to to comu nerozumiem
Takze 1. problem bol piskot - najprv to bolo po prejdeni dlhej trasy, po zime sa interval km/zaciatok piskania zmensoval az to piskalo takmer stale... zhorsilo sa to v rozpeti 500km.
video -
-
riesenie vymenili sa vsetky - 3klady, remen + remenica..... piskot prestal, no vznikol novy problem a to piskot pri starte ---
video - vyriesene to zatial nie je lebo riesim dalsi pripad, ale na 99,9999% ten piskot pri starte sposobuje naopak zalozeny remen... cez tyzden mi ho maju prehodit.. tak napisem ci ten piskot po starte je prec....
treti problem a ten prave riesim je to co som pisal vyssie - po pridani plynu sa nieco v motore roztrasie- ako hrkalka...
VIDEO - od 20s to je dobre pocut alebo
RIESENIE??? nie je :) nikto nevie 100% co to moze byt? mysleli sme, ze to moze byt aj odplepeny filter pevnych castic - no nie je... potom vyfukove plyny.. ani tie to s najvacsou pravdepodobnostou nie su... zvvuk vychadza zpomedzi motora a spojky... take najpravdepodobnejsia pricina je RETAZ.. su tam tri retaze + napinacie kladky... takze asi to dam cele vymenit.... len sa vas pytam neviete co to moze byt??? nestretli ste sa niekedy s niecim takym???? ja si myslim, ze to je nieco s vyfukom, lebo niekedy citim aj smrad v interiery... ale fakt neivem? Napada vas nieco????
zatial tolko