... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
pe3k69 napísal:
[b][size=150]Kallon ty nam este napis kde presne a kto ti repasoval alternator, keby nam to bolo treba..
zatim dik... pomaly a isto nato prideme
pe3k69 napísal:coWon
Tak to si sa pekne rozpisalAle som rad, ze to riesime dvaja....
Do servisu pojdem buduci tyzden a uvidime, zhodim remen startnem a bude sa vediet co dalej.... pojdeme vylucivacou metodou.. Ak ty prides na nieco nove hned pis!
Kallon ty nam este napis kde presne a kto ti repasoval alternator, keby nam to bolo treba..
zatim dik... pomaly a isto nato prideme
Pr.danco napísal:Som úplny lajk ale čo je na tom prvom videu zlé?teda na tom zvuku? :) lebo príde mi to normálny zvuk keď sa telefón alebo kamera priloží takmer úplne k motoru tak nebude ticho či?:)lebo v tom prípade mám s motorom aj ja niečo...mám na mysli to prvé video.
route6 napísal:Znie to nejako takto?
Peter_NR napísal:
Mne sa objavuje tiez takyto zvuk ako na videu- mam N47 105kw a 147tis km
este minuly rok na jesen sa to niekolko minut po nastartovani stratilo, ale teraz to pocut v podstate stale len intenzita trochu meni. Viac krat som čumel na tu remenicu a kladky ze odkial to moze ist - jedine co sa mi zdalo je, ze niekedy sa ta napinacia kladka vobec nehybala (akoby ostala zaseknuta) a zvuk bol intenzivnejsi a inokedy sa zase jemne hybala a vtedy bol ten zvuk miernejsi.
este v januari som mal zhodeny remen - kontroloval som alternator, kladky (ale len vôlu a zvuk pri roztoceni)
Uvidim ako sa to bude spravat a mozno to v lete pre istotu vymenim (remenica, remen, kladky)
Inak prestal som to riesit pretoze ked som pocul ake zvuky vydava motor (resp. remen) pri niektorych sluzobnych autach (niektore mali okolo 10tis km) - sustanie a piskanie remena niekolko minut po starte - samozrejme to neboli bmw.