... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
lubomt napísal:Nic sa nenastavuje. Ultrazvukove neviem kto robi. Turbo napr.moze pustat olej a ten sa pali za turbom vo vyfuku, spatne trysky... Ak Ti dobre sluzi, nesprtaj do toho
lubomt napísal:Ale to hocijakou neurobis
Frlo napísal:Zaujimava debata, tento problem mam nahodou tiez. Je pravda ze mi to uz svieti asi 3 mesiace a az teraz to idem riesit. Takto pred rokom som ho dal chemicky vycistit ale viac o tom neviem, cim to bolo cistene ako atd... Vydrzalo to rok a teraz v zime to zacalo znovu. Jazdim vacsinou mesto, skusal som to prepalit s plynom na podlahe na dialnici 180-220, BA-ZA v noci... nepomohlo. Cital som ze po precisteni vydrzi 100tis, no zjavne to nebolo asi spravnym pripravkom cistene :-)
Stale sa tu pise dilema prevrtat alebo nahradit alebo vycistit, ale nikto nenapisal konkretne kto ho uspesne vycistit cim???
1) Vie niekto odporucit kto ho uspesne vycistil pripravok presne ktorym cistil???
2) Ma vyznam aby som skusil najprv zapnut vynutenie vypalovanie a znovu ho prefukol na dialnici alebo to nema vyznam a treba ho rovno vycistit?
3) Po vycisteni zapnut vynutene vypalovanie a prefuknut ho na dialnici ano/nie?
Dik. Frlo.