tiež som zastanca nekuchať , račej čistiť, moje skúsenosti su také že je lepšie preventívne dať po nejakej dobe tak , 50,000km nove žaviče,vyčistiť egr ventil ,tak po 80,000 tis nové termostaty oba, a olej meniť tak zhruba po 15000km a turbo preventívne tak po 150,000km repas s tým že si date zvečšenu turbínu už som to tu niekde písal , všetko to vplýva na DPF .kamoš najazdil 300,000 km a auto stale bez problemov a bez čistenia Dpf filtra iba ho resetol a stale behá ,a nakladá mu.filter je doživotný ,akurat tieto sučasti nie.je to podobne ako pri iných vozoch kde sa mení rozvod ,ak nevimenia pri rozvode vodnu pumpu tak odide neskôr,servis povie netreba ,ale kilometre povedia je treba,vždy to vynde lacnejšie ako potom platiť demontaž a montáž navyše,a ešte k tomu si predatavte že kupite nový dpf a po 15000km ti zasvieti kontrolka dpf ,brat mal tento problem s Audi ,v servise mu povedali že to nie je spôsobene filtrom ale opotrebovaním motora a zaruka bola v prdeli ako aj 1300€, a tak som sa začal týmto problemom zaoberať,čistím dpf ultrazvukom aj keď v servise maju na to soft a robia to elektronicky
Aj jemu som ho vyčistil ale musel vymeniť komponenty s tým súvisiace a zatial bez problemov,no je pravda že auto už predal ale zatial žiadna reklamačka ,tiež som počul ,že peugeot dodava repas filtre za 500,0€s pracou ,si myslím že to tiež ulktračujú ,alebo nie?

moja cena je na sukromnej sprave a myslím že je ľudová,akurat že filter si musite vybrať sami,a aj vložiť,a k tomu su potrebné tesnenia,treba objednať v sertvise
,