... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
karcis napísal:Caute. Ako som uz pisal, ked som zakladal temu. Staci len vytiahnut hadicku podtlakovu z ventila,co ich riadi a nasledne upchat a mas po probleme a usetrene!. Klapky tam zostanu a nic sa nedeje. Oni sa uvolnia a vcucne ich len ked su v pohybe, tym ze narazaju o komoru. Sevas. Ja ich mam odpojene uz veelmi dlho. Sevas
erikozo napísal:Ja by som chcel volaku dobru dusu poprosit kto by mi tl mohol tiez pozret alebo aspom ukazat potom to uz zvladnem:)
TT-SIMIK napísal:
No ja by som kludne nespával.......![]()
Schneider napísal:Poradíte mi prosím kde sa dajú zohnať tie záslepky na miesto klapiek?
Sú rôzne rozmerové rady, alebo je to pre všetky modely rovnaká sada?
Chcem vyhodiť klapky na 320 D, 110 kW, rv. Január 2004. NIesom si ale istý, či je to EURO3 alebo EURO4
( Nemecká nálepka na okne je EURO 4, motor ale nemá EGR chladič, čo je asi EURO 3). Ak sa mýlim, opravte ma.
Ďakujem za informácie a kontakt na záslepky.
karcis napísal:
Ak chces usetrit, a klapky odstranit. Tak daj sanie dolu a lopatky normalne odsrobuj a zostanu ti tam len tie osky a mas pokoj. Do sania vcucne vacsinou tu malu skrutku, alebo tu lopatku. Ale ked ju demontujes mas tiez pokoj. Sevas.
erikozo napísal:Ja si budem asi z ebayu objednavat tie zasplepky tak by sme si ich mohli naraz nech platime len raz dopravu-postovne..