Streda, 15. Júna 2011, 16:50
Ja som to volil kôli navigacii,že je v radiu,koli origo dizajnu,koli blutooth,a koli jednoduchej montáži,radio ma vyšlo po odpočte dph na 600€,ramik 62€,kamera 45€,ale poviem pravdu čakal som od toho omnoho viacej,po viacerych rozhovoroch z majitelma,už aj nejaké chybičky krasy sa vyskytli, pri vytačani čisla zo zoznamu v autoradiu zamrzne radio,pri vytočeni +421 ak dáš 0918.....tak ho vytočí bez problemu,zatial neriešim,nechce sa mi s tým jebat,reklamovat,to by som sa dlho netešil z noveho radia,čakal som že v radiu bude zoznam z menami a nie z čislami,tak aj tak mi to je na dve veci,aj tak vytačam z mobilom, potom nejde dvihnut gombikom na radiu telefon ak mám spiatočku na kamere,ale hovorím neriešim to, to ma až tak nejebka,no uvidíme časom,zvuk z cd,usb,je fajn,ked dam zosik,subwoofer, bude to fakt dobre a to som celkom naročny,ale hovorím,dizajn,podsvietenie to ma teší....na karat asi nie, s toho som vyrastol ale ak budete v pn,tak dobehnite do tt a môžeme dat stretko a pozriete si čo je to za radio......