Utorok, 9. Augusta 2016, 09:29
Obnovim tuto temu kedze ma uz moje radio v e46ke hneva a neviem si s nim rady. Mam radio s NAVI a bluetooth. Mal som vypadane pixely - display som vymenil. Obraz mi aj tak nesiel tak som vymenil aj GPS modul. Potom to chvilu islo OK. Neskor som zistil ze problemu mam po dazdi a niekde mi zateka. Dal som dole celu stropnicu a vyriesil aj tento problem (zatekalo pri antene). Naposledy mi GPS prestalo citat DVDcka. Dorobil som si AUX vstup ale kvalita zvuku je zla a obcas akoby mi uplne prestalo hrat niektore pasmo. Ked prepnem spat na radio vsetko OK ale cez AUX to casto blbne. Raz sa mi stalo ze mi vypadol lavy reprak. Display mi pocas jazdy z nicoho nic zapina a vypina, je to otravne hlavne v noci. No a dnes rano som sadol do auta a display na mna blikal vsetkymi farbami. Uz na to nemam nervy. Chcem nejake stabilne riesenie co bude fungovat. Dynavin vyzera OK, len neviem kde ho na SVK kupit. Sprostredkuje este niekto predaj? Pripadne nejake rady co este moze byt zle? Za kazdu radu budem vdacny :)