... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Fuxxo napísal:caute,
no to co si pridal mono3, ma totalne zaujalo, odkedy som videl to video na youtube, tak to neviem dostat z hlavymate to uz niekto? tento model?
lebo objavil som aj dynavin V5, ale to sa mi na videu zdalo pomalsie ako toto a navyse stoji 900€.. toto TID som nasiel na autobazar.eu za 500€.. najradsej by som to zobral niekde na splatky..
ale zaujimalo by ma, ako to funguje, ked to chcem vymenit za moju 16:9 (mk3), kedze hento je do 1din robene.. a este by ma zaujimalo, tieto radia maju vsetko v sebe zabudovane? anteny napriklad.. ze nemusim nic tahat, len pichnem konektor a gps, dvb-t vsetko funguje?
a este dotaz, signal z radia ma aspon taku kvalitu ako ta moja mk3?![]()
keby niekto vedel, tak dik za odpovede :-)
Fuxxo napísal:ice.blade: no tak to si ma dostal terazlebo mam harman kardon... ale pocital som s tym ze ked toto je sucasny produkt, tak to bude mat lepsi zosilovac jak original navi.. :-/
ten radiomodul sa nachadza kde? (v kombiku v kufri na lavej strane hore pri okne?) lebo s radiom som teraz spokojny, chyta vsetko a skoro vsade.. ono sa to nepripoji na tu antenu ktora tam je?
lebo ide o to, ze mne tam chyba aj tv modul, aj cela mechanika navigacie a neviem ci tam mam vobec gps antenu (alebo to je sucast navigacie?) takze mi na displeji ide vlastne len cd wechsler a radio..+ palubny..
a keby som toto vsetko chcel dokupit (ratam s tym ze tv modul musi byt digitalny, nie origo co tam bol), tak preplatim aj to cinske radio co ma v sebe vsetko..![]()
sopeko: dobry clanok, kukol som si toakurat skoda ze tam neni toto co chcem :-)
Fuxxo napísal:mozem tam hodit aj mk4 mechaniku na mk3 boardmonitor?
ale aj tak ma laka to druhe radio kua, tam je vsetko pokope
erikozo napísal:Ja sa chcem spytat ma celkom dobry zdroj na radia z ciny je tam dost velky vyber radii tak som zacal pozerat po nejakom 2dinovom lenze sa chcem spytat ako to je potom sovladanim na volante to asi nebude fungovat ze?popripade sa to neda potom nejako sfunkcnit?dik za odpovede
TT-SIMIK napísal:Ja mám 3 tyždne dynavin... je to sračka,ale čo už....