1. pokiaľ by si dal neorigo radio niekde inde tak môžeš ponechať display na palubný počítač. Neviem ako funguje napr. Dynavin, ten možno dokaže zobrazovať aj udaje o aute (snad poradi niekto kto s tým má skúsenosť)
2. neviem, predpokladám že to bude asi problém
3. pokiaľ by to bol klasický 1din tak kupiš iba redukciu kabla na koncovku iso a ramik aby ti tam radio sedelo.
4. ťažká otázka. Závisí čo od neho očakávaš, či budeš chcieť riešiť aj externe zosilovače, či chceš usb, bluetooth... Pre mňa je dôležité aby malo autoradio dobrý zvuk. Talže by som doporučil pioneer p80prs, pioneer p88rs, clarion HXd2, alebo zo starších alpiniek 9835r, 9855r, ja mám 9887r.
5. taktiež závisí od toho aké budeš mať rádio, či chceš zosilovač... pokiaľ nebudeš chcieť nijak zasahovať tak by mohla byť dobrá voľba napríklad
http://www.tuninghifishop.sk/gladen-one-165-e46 je to jednoduché, iba vymeniš :-)
6. pokiaľ budeš chcieť dosiahnuť basy z dverí, budeš ich musieť výrazne upraviť
7. ja by som dal určite samostatný subwoofer + k nemu budeš potrebovať zosilovač. pripojenie bude závisieť od použitého rádia a celkovej koncepcie. Neviem akú verziu e46 más, pokiaľ kombi tam je to v podstate jedno, môžeš ho dať do podlahy, samostatnú bednu... ked más sedan alebo coupe tak je lepšie riešenie umiestniť reprák za otvor na skivak aby basy prenikali do kabíny.
8. samozrejme tlmenie je základ, bez neho si môžeš kupiť repro za 2000 eur a nezahrajú. takže ideálne dvere vytlmiť, uzavrieť, repro osadiť do mdf podložiek... na tlmenie je dobre použiť napr asfaltové pláty a pod tapacíre a plasty napríklad ans penu. Je toho veľa.
Je to rozsiahla téma, ak máš konkrétnejší dotaz, kludne mi napíš pm, ked budem vedieť poradím.