... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Invi napísal:no ak sa do dava priamo na napajanie mozno nie, len mi celkom nie je jasny princip ako ta vecicka funguje...
Mam radio clarion a 4kanal harman kardon, na nom su zapojene kompa v predu a basak...
Zavesim sem mozno nejake fotky ako som to riesil ale najskor by som rad vyriesil tento problem lebo uz som trochu frustrovany z toho ze nic nezabralo a piskot je stale pocut..
kolko chces za tu vecicku?
TT-SIMIK napísal:Kua chlapi mam dynavin a ked štartujem tak pukne v zadnych reprakoch,nevieme čo to môže byt??AKo ked doma vypneš radiomagnetofon zo zastrčky bez vypnutia vypinača, taky puk to urobí, nejde mi to do hlavy,stare radio to nerobilo,ako keby sa ne pol sekundy prerušilo napajanie alebo čo...........kurva je to šit ten dynavin.....
ice.blade napísal:
toto mi pripomina casi na elektrotechnike a navrhovanie obvodov pre oneskorene zapnutie repro pri zapnuti zosilnovaca a okamzite odpojenie repro pri vypnuti zosilnovacahold napatove spicky by mali byt konstrukcne vyriesene priamo v radiu obvodmi... je to smejd :)
ice.blade napísal:sranda ze taketo veci nevies... si sa zdal byt aspon trosku zbehnuty ked si robis repro sustavy... ten piskot co ty spominas pochadza vacsinou z alternatora a prenasa sa dalej, ak by si chcel vediet tak aj original autoradia su vsetky odrusene, pripoj repro priamo na radio brumet ti nebude... a este taka otazka akym sposobom ti moze napajanie zosilnovaca menit kvalitu zvuku? co ti tam pojde 6V a nebude ti stihat budit repro??? kup tie odrusovace na zosiky a tes sa z hudby
TT-SIMIK napísal:Kua chlapi mam dynavin a ked štartujem tak pukne v zadnych reprakoch,nevieme čo to môže byt??AKo ked doma vypneš radiomagnetofon zo zastrčky bez vypnutia vypinača, taky puk to urobí, nejde mi to do hlavy,stare radio to nerobilo,ako keby sa ne pol sekundy prerušilo napajanie alebo čo...........kurva je to šit ten dynavin.....
crumar napísal:Hualinganpingan rulez.![]()