... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
duko napísal:Cenu najdeš v etk v eurách,pridaj k nej DPH 19% a približne 20% maržu BMW predajcu a máš reálnu cenu. Tento konvertor alebo prevodník tlaku naklápa lopatky turba hlavne v nízkych otáčkach turbíny, aby turbo pomohlo zvýšiť výkon z nižších otáčok t.j. ťah zdola.Pri vysokých otáčkach turbína tlačí naplno a nie je nutné natáčať lopatky. To znamená že pri nefunkčnom prevodníku tlaku motor nemá ťah zdola ,kým pri vyšších otáčkach ťahá normálne.
toto su presné poznatky na ktoré som prišiel ja a som rád,že mi ich niekto další potvrdil.....))))))) to znamená že aj tiahlo na turbe čo nadstavuje lopatky, keby bolo zle nadstavné tak može robiť šarapatu....nie??? 

MGSnake napísal:ti to ostava vysiet? neviem ako to je s tym! mozno preto ti ide aj auto lepsie ako mne , aspon ze ti to tiahlo nejako vysunie ale mne nic!! tak na tom elektroventile je aj vystup pre vzduch tak sa mi vidi , ale neviem ci ho tamade nasava alebo vypusta !! je to na tom obrazku si pozri!!

duko napísal:Preto sa ventil volá prevodník tlaku,alebo konvertor,že vie vytvoriť podtlak aj zrušiť podtlak.
takže ak by bol pokazeny tak by nemusel fungovať správne.......