... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
hpbaxxter napísal:celkom ma toto vlakno potesilo, nakolko podobna vec sa riesila pre 320d a nakoniec to bolo uzamknute :-)
no s tou spotrebou co tu pisete na 330 sa ja pohybujem so svojou 320 tkou, a ani semtex nic neobjavil na diagnostike.
Inak mal by som taku otazku, ked tu uz spominate cistenie sania, vyfukov a pod.. Cez vikend mi v servise zhodili sanie a ked som dal palec do kanala sania, tak v kazdom bol nanos riadneho cierneho mazu. Pytal som sa, ci by sa to nehodilo precistit, lebo pamatam, ze na skodovkach 120 sa sania lestili tak aby to bolo ako zrkadlo, ked clovek z toho chcel nieco mat, ale vraj sa to aj tak hned zanesie a neoplati sa do toho babrat. Mam na mysli tie plastove kanaly co idu priamo do hlavy valcov.
dost som tu este cital o pretesneni turba a pod. ja som teraz ruru do intercoolera nasiel zaprasenu od oleja, takze niekde tam mi bude unikat vzduch/olej, vie niekto poradit spravnych ludi z okolia BA?
ondriso napísal:no chcem sa sptyat, ako to dopadlo stou spotrebou, lebo bmino hovori ze jemu to zere uplne malinko oproti vam..ze jemu to zerie 6l na sto km... chcem vediet kde je zrada.
Peter - E46 napísal:Takze urobil som par testov spotreby. Pohyboval som sa vzdy okolo 6,7 6,8l na 100km. Posledne meranie bolo cosi lepsie 6,6l. Myslim, ze toto je asi hranica kde sa budem pohybovat stale. Trosku som veril v nizsiu spotrebu, ale som spokojny.
PS: Vie niekto ci sa da nastavit ukazovatel priemernej spotreby na BC? Pretoze mi ukazuje az skoro o liter vyssiu spotrebu ako ked pocitam kilometre verzus spalena nafta.
pexon napísal:rovnovaha vo vesmiete existuje...men to ukazuje o liter menej..zvykol som si
jo a ta spotreba je OK sice mam 135kW verziu, ale tak nejak sa pohybujem aj ja, menej spravis iba na dlhe trasy, zas kua co by ste vsetci chceli od 6valca 3litra? :)
Peter - E46 napísal:
Ja som spokojny...robim trasy okolo 200km...Len som dufal, ze ho este potlacim nizsie....
A niekde som cital ze na predfacelift sa dal nastavit ukazovatel spotreby.
pexon napísal:ja som to stlacil max na 6,2 a to bola dovolenka v tatrach, takze BA-PP-LM-PP-BA dialnica vrchom, 3 ludia v aute a plny kufor a na dialnic 140 permanentne
Peter - E46 napísal:A tiez mas 150kw trojku? Sedan? Touring?
pexon napísal:pisal som vyssie ze 135kW a je to sedan
chefino napísal:Chlapciii..... mne keď klesne v meste pod 12 l na BC, tak oslavujem .-)
Čo tu riešite 6.2 vs 6.7![]()