... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BMino napísal:
a tvoj kamarat s 330d sedan? skuste sa povozit na tom, a potom na tvojom, ci tam bude rozdiel,
inak len tak cisto blba otazka, 4x4 nemas?
Peter - E46 napísal:
podla toho co som kupoval je to klasika :). Teraz je 200km odo mna, tak najskor pojdem tym smerom..
bona1 napísal:Ahoj ja mam na 135kw touringu od 6,6 az 7,5.ale teraz dlhodobo 7,1(podla pal.pc 5,9L) a bol som na dialnicy,v rakusku atd.Takze ta spotreba je realna.a druha vec kombik ma udavanu o nieco vacsiu spotrebu ako sedan(kvoli vahe auta),teraz neviem presne kolko ale minule som pozeral v manualoch (cca 0,2 az 0,3 L).
BMino napísal:
alebo sa dohodni s niekym z BA, 330d tam najdes dost a urcite bude aj niekto ochotny
alebo sa objednaj u semtexa na diagnostiku a nech ti to pozru, dost ho tu chvalia
Peter - E46 napísal:
Ahoj, ak som spravne pochopil, tak BC ti ukazuje 5,9l ale realne je to 7,1l?
bona1 napísal:
Ano presne tak.ale neriesim.mam tam teplotu zvycajne.
TT-SIMIK napísal:7L je dobrá spotreba...ja na 320D mám 8L teraz v zime..na krátke vzdialenosti........![]()
![]()
Misho e-39 napísal:myslim ze to mas uplne v pohode spotrebu, ja som minuly weekend dal namestovo-blava a spet, co je cca 2OOkm medzimesto a 400km dialnica, pri dodrziavani rychlosti 90-100/ 130-140, podla natankovania spotreba 7,2l, na 204PS bawe. v meste na vzdialenoti cca 10km hore a dole takmer na studenom motore cez 10l
pexon napísal:tiez mam vtipny palubak, pise 5,8 real je 7,3......celkovo sa pohybujem od 6,5 do 7,8
zatial som sa neprinutil prekalibrovat ho, nejak ma to neberie, aspon mozem kazdemu ukazovat, jak malo to zere :)
135kW verzia