... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Peter - E46 napísal:
Teraz sa riadim podla BC..Este ho mam velmi kratko..Ale akonahle to bude mozne, spravim test s natankovanim.. Da sa zistit, na dianostike, ze je vaha odpojena ?
BMino napísal:
ano da,
ono zalezi aj dost od toho ako jazdis, ako bolo spomenute, ak dost predbiehas tak sa to nazbera
no mne zas vychadza na 184 PS priemer teraz 6,8 a to vacsinou chodim po meste a kratke trasy
Peter - E46 napísal:Ja som robil len DT-BA a vyslo mi 7,2l a to je prevazne dialnica..
alfi666 napísal:...z toho ma napada - ak chces ja vymenim + doplatim.... moje chodi za 5l ak sa velmi chce![]()
alfi666 napísal:
Tato hodnota je podla mna OK ked si isiel v rychlostiach dialnice teda 130-140... takze nespekuluj... nic stym nemas...
Treba si uvedomit, ze tych 200 konikov treba krmit aj ked odpocivaju
BMino napísal:
mne to tiez chodi za 5 ked velmi chcempo meste sa viem vopchat do 7
BMino napísal:takze si to zhrnme, diangostika nic neukazala a jazdis kludne?
Peter - E46 napísal:
myslim, ze mam lahku nohu, ziadne extremne a ani vacsie vytacanie motora...dialnica, tempomat...ako som hovoril do 130km/h
BMino napísal:
skus zopakovat diagnostiku a pozriet to EGR a vyfuk (aj ci nie je nahodou upchaty), dalej sa takto na dialku nikam inde neda dostat, pripadne
ako to zrychluje? je tam niaka anomalia?
Peter - E46 napísal:
zial ci su pri zrychlovani anomalie to neviem posudit..Je to moje prve BMW a prvy diesel..to by mal a mohol posudit niekto schopnejsi a skusenejsie ako som ja..