... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:Jaj ludia máte 3L a spotrebu okolo 6,5L, ja mám 2L automat a spotrebu 8L dlhodobo, 50% mesto a 50% a tak už serte nato...![]()
![]()
Ano na dlhšiu trasu do mnichova a spät som urobil 6,5L kombinovanu, skoro stále 140km/h,ale nikdy som na mojom aute nemal nižšiu spotrebu.....))))) Ale tak je pravda,nechodím pomaly....
chefino napísal:Pozri prílohu, strana 4., odsek 20.
Malo by to ísť, ja sa na to chystám, ešte som to nerobil.
Peter - E46 napísal:No vidis, ale ja jazdim predpisovo...byt sponzor pre nasu policiu :) Si dost vazim to co zarobim, aby som to len tak potom niekomu odovzdal. Ja jazdim povacsine mimo mesta. Vysledok je najnizsia 6,6l. A myslim si, ze to mam ale lahku nohu skoro stale.
TT-SIMIK napísal:
Asi ta sklamem, ale ešte ani jednu pokutu som nedostal za 10rokov za rychlost, a teda jednu,ale to bolo na dialnici,ked sa na mna tlačili daľšie auta, a bohužial ja som bol prvy..ale to bolo davno,inak nič....ale to len na margo tej spotreby....toto su turbo motory a tie treba prevetravať,ale to už je iná kapitola čo sa týka turba a trysiek......taku spotrebu mať na 3L tak to auto každy den polievam šampusom......![]()
![]()
Peter - E46 napísal:Tak pani, testoval som to natankovanim a prejdenymi kilometrami.
Prve meranie po 700km bolo 6,99l.(relativne lahka noha..140km/h dialnica 95km/h cesta pre motorove vozidla) Prave prebieha druhe meranie.. O vysledkoch budem informovat.
Martin46 napísal:
Mne to nepride ako dobra spotreba, skus si precitat tento test. Pisu tu aku ma tento motor vybornu spotrebu.
http://www.autorevue.cz/bmw-330d-tichy- ... 1/ch-20781
Ja pri podobnom tempe mam na benzine spotrebu iba o liter vyssiu. Ty by si mal mat nieco okolo 6l.
ondriso napísal:tak poslusne sa ti hlasim po natankovani noveho paliva co som dnes natankoval....
presiel som 865km a natankoval som 54,22l...6,26L/100km
spotreba okresne cesty 100kmh, dialnica 140kmh, a mesto. 600km po dialnici pocas piatich dni, a zbytok mesto...
ondriso napísal:tej spotrebeneverim... je to len rozkalibrovany BoardComputer...aj mne ukazuje 5,2 l..
Patricius napísal:na margo vyššej spotreby...
Kamarát vyčistil na svojom naftovom avetku prívod paliva z nádrže, cez filtre až po motor, spravil údržbu(olej filter, vzduchový filter) a spotreba mu klesla o liter na 100km, auto samozrejme taktiež ožilo.
Takže ja by som išiel touto cestou
ondriso napísal:tak poslusne sa ti hlasim po natankovani noveho paliva co som dnes natankoval....
presiel som 865km a natankoval som 54,22l...6,26L/100km
spotreba okresne cesty 100kmh, dialnica 140kmh, a mesto. 600km po dialnici pocas piatich dni, a zbytok mesto...
Peter - E46 napísal:Tisko zavidim...Ja som sa na takuto spotrebu este nedostal...Mozno pridem na to ako...Zatial najnozsia u mna 6,6l...
Peter - E46 napísal:Este otazka...tlacil si moc na pedal, ked si sa robiehal? Alebo si u daval cas?