... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
svanto66 napísal:
no porucha toho cerpadla
luky2208 napísal:Ja by som skôr povedal že je to dosť časté. Nemam teraz na mysli konkretne toto auto ale všeobecne tento sistem vstrekovania.
svanto66 napísal:
a co stoji to nove cerpadlo?
luky2208 napísal:Nezistuj hned čo stojí nové![]()
treba to dať prekuknuť a potom riešiť nové.
PS: davaš volačo do nafty ? Nenatankoval si par krát neaku horšiu naftu ?
luky2208 napísal:3=snimač tlaku paliva
2=regulator tlaku paliva
Vyber oba,popozeraj na nich z lupou a prefukaj kompresorom.
Budeš musiet dať dolu sanie a kopec drobností okolo
alfi666 napísal:Vstrekovacom cerpadle....
Inak.. je smutne, ze tie auta sa kazia kvoli trapnej, nekvalitnej nafte.... to ma na svedomi CCCP![]()
Luky ma pravdu... ak je zle to vstrekovacie cerpadlo, treba to dat niekomu kto sa vyzna v Common rail diesloch, lebo ked to nedas spravit, tak to moze byt aj horsie...
svanto66 napísal:
a moze to byt aj nieco ine? lebo ako som pisal nafta sa tam davala asi klalitna ked je auto z nemecka a ja som mu nikdy nejaky patok nedal...
alfi666 napísal:Ano, moze to byt aj ten senzor alebo regulator tlaku... ale ked nie on, tak uz len to cerpadlo
Diagnostika ti pise, ze mas maly tlak... vdaka tomu mozes mat zle startovanie a aj ten pokles vykonu
Paci sa mi to meranie tlaku osciloskopom ako pisal Luky - podla toho sa zrejme da zistit funkcnost toho cerpadla, takze by som skusil najprv to :)
luky2208 napísal:Aspon si sa volačo priučil![]()
![]()
je to krasne vydno ale fakt treba citlivý osciloskop. Skontroluješ čerpadlo za 1/2hod bez toho aby si ho demontoval
alfi666 napísal:
To ano, vsak nikto nevie vsetko.. a od teba sa priucit da, lebo zjavne mas v kachliach prehlad
svanto66 napísal:no okia mozem na tom jazdit normalne? alebo aspon do servisu co mam 25km?