... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:No vykon mas vyrieseny, to mi je jasne....ale startuje aj na teply motor??.. to snad nie... to by turbo hadica nesposobila
Ivank napísal:Chlapi ako tak citam, tak povodna tema je uz niekde inde
Len sa chcem zdoverit s mojim problemom... Ked som zakladal temu blblo mi startovanie... potom to prestalo no a v poslednom tyzdni ma to prepadlo znova...ale tentokrat brutalne.. za studena (-14) nastartovalo na prvy tuk, no akonahle sa mi zohrial motor len trosku (ani nie z modreho pola) tak bez sance... asi na 40 krat..vazne ani kamos neveril ze na 40 az kym to nezazil na vlastne oci...
Problem VYRIESENY ... Prvotny problem zalozenia tejto temy..
Zahrdzavena volnobezka na starteri... ked bol motor studeny vladalo ju vysunut, no a ked sa to ohrialo a poroztahovalo tak bez sance.
Vela krat ju vysunulo, no nie celkom a vyhodilo starter este predtym ako naskocil motor.... repas startera 75€ u chalaniska v garazi (aj so zarukou) a auto startuje ako najnovsia X6nadhera starter ani nepocujem...
Diki chlapi ... pisali ste uz na zaciatku ze treba checknut starter...
Majte sa zatial ..
cnn88 napísal:Nieco podobne mam ja , ranno nastartujem na 1 sup povozim vypnem motor tak do 5 min nastaruje v pohode ale ak je odstavene cca 15min tak nenastartuje(pockam 10 min a zas na 1 sup) ale ked stoji aspom 30 min tak bez problemov na 1 sup (menil som palivovy filter ale nepomohlo) auto ide v pohode vsetko ok okrem startovania nemoze mat stym nieco spolocne EGR ventil ?
svanto66 napísal:zdar mozes poslat link z etk katalogu ktore to je ?
kamo dnes mi zistili v servise ze mam spatne cerpadlo co je v nadrzi tak sme ho dnes objednali zajtra dojde a zalozia..dufam,ze pomoze...dam vediet...
cnn88 napísal:zdar mozes poslat link z etk katalogu ktore to je ?
svanto66 napísal:tak cerpadlo v nadrzi je vymenene ale auto stale nestartujeopat som z toho zufaly