... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
svanto66 napísal:zaujimavost je to ze uz sa trosku zohrial motor a aj tak nechytili na prvy krat..je to normal?? diky
alfi666 napísal:
Nieje to normalne... ked je motor uz trosku zahriaty, tak zhavice sa nezapinaju... vtedy je to cisto o tryskach + vstrekovacom cerpadle...
S tryskami by mozno pomohlo nejake aditivum do nafty, ale ked ide cerpadlo do prdele, tak nepomoze ani svatena voda, len repas...
alfi666 napísal:jaaaj teraz az citam, ze mas 110kW... hmmmto je komplikovanejsi motor, takze tazko povedat... cerpadlo je tam len vysokotlakove a stym problem nebude... skor mozna common-rail trysky alebo nejaky senzor... toto zistis najskor diagnostikou... :/
TT-SIMIK napísal:Určite by som behol na diagnostiku a tá určite niečo vyhodí,ak si nemohol naštartovať.....ale dosť možné,že to budú žhaviče.......pokial viem tak auto žhaví aj v teple,ale len veľmi krátko pod 1sekundu......a to by ti diagnostika ukázala, potom ešte ma napadá, že počuješ ako tlačí palivové čerpadlo,pred štartom???a nakoniec zamrznutá nafta,ale to skorej vylučujem........
TT-SIMIK napísal:to čerpadlo musíš počuť než naštartuješ...potom už nieje počuť...motor ho prehluší.....čo sa týka vstrekovacieho čerpadla,ta o tom som ešte nepočul...inak baterka v takom -počasí dostáva riadne pecky....nemal si predtým dlhšie odstavené auto???a ešte jedna vec..nejazdíš krátke vzdialenosti???
TT-SIMIK napísal:tak len diagnostika zatial asi....možno tie žhaviče...toto je tak na slepo...