... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
habinho napísal:vidim ze sa tato tema nejako neuzavrela co ma celkom mrzi lebo mam rovnaky problem,teda mal som teraz sa to este zhorsilo..takze ak niekto z vas co ste stym mali problemy to nejako vyriesil bol by som velmi vdacny za nejake riesenia..mne sa to teraz zhorsuje obcas a obcas to zasa ide ako ma..diagnostika nic neukazala,egr mam zaslepeny..ked sa to zhorsi tak to je uplna hroza, auto ma zvuk jak traktor, pri volnobehu sa to tvari ako by sa nic nedialo,otacky nekolisu,kludny chod,ziadne dymenie..akonahle pridam zacne sa motor hrozne triast,vo vnutri je tiez citelny narast vibracii, z vyfuku zacne dymit modry dym,pocas jazdy je uplne nekludny chod motora a vobec nema tah do 1800 ot (predtym zaberal uz od 1500 ot)..
takze ak by mal niekto podobny problem v minulosti alebo nejaky napad ako to vyriesit,privytam vsetky mozne riesenia..vdaka
e46 320d r.v 99, 210 tis km (pravdepodobne stoceny tachac)..
Georgo napísal:Ja mam silne podozrenie hraniciace s istotou, ze to robi DMF (Dual Mass Flywheel) - dvojhmotovy zotrvacnik. Motor mam uz teraz vo velmi dobrom stave, turbo nove, vaha vzduchu nova, silentbloky nove, vstreky vpohodicke a trasenie pretrvava. Ked vytlacim spojku nic sa nezmeni, takze kardan a cela zadna naprava odpada.
Mne vychadza jedine zotrvacnik! A kedze je to palka ako svina, nic nebudem riesit.