... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
luky2208 napísal:jasné ved nato žijemeale to jemné thanie to asi nebude robyt sonda
si ja myslým.
luky2208 napísal:to nemáš 320D 110kw? lebo sonda je BOSCH 0281004028(regulačná sonda(
solo napísal:No chlapci, tak problém s lamda sondou a emisnou normou ste už vyriešili, čo tak vrátit sa k základnému problému pri ot. 1800-2100?
solo napísal:No chlapci, tak problém s lamda sondou a emisnou normou ste už vyriešili, čo tak vrátit sa k základnému problému pri ot. 1800-2100?
111brano napísal:vydým že niektorý tu dajú aj na rady nad ktorýmy sa niekto ani nepozastavý.Ja osobne som ešte nenatankoval naftu do môjho auta bez toho aby som tam neaké adytývum nenalialTak ja som bol z toho tiez zufaly potom som pridal aditivum asi tak 3 krat do plnej nadrze so to tam nalial a na pocudovanie to asi precistilo co malo lebo teraz ide ako hodinky
nie je nafta ako nafta a ked sa to neprecisti tak potom problem...
E46 320 190 000km
solo napísal:... čo tak zlý plynový pedál (potenciometer)No chlapci, tak problém s lamda sondou a emisnou normou ste už vyriešili, čo tak vrátit sa k základnému problému pri ot. 1800-2100?
luky2208 napísal:vydým že niektorý tu dajú aj na rady nad ktorýmy sa niekto ani nepozastavý.Ja osobne som ešte nenatankoval naftu do môjho auta bez toho aby som tam neaké adytývum nenalial